Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 147 / / 0
1 tabletka Polsenu ( i to po terminie) łooo kur...!! nogi z 2 tonowej żelatyny, a jak machnąłem głowa to jak boja na wodzie ;)
nie wiem czy to że tabletki były po terminie czy takie już są ale naprawdę, relax i doznania są super, polecam
Uwaga! Użytkownik AlternativeMD nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 2 / 0
virion pisze:
Sam stilnox lubi robić dziury w pamięci
I to jeszcze jakie, w moim przypadku niepamięć następcza znacznie silniejsza niż po klonie, w zasadzie 2-3 godziny wyjętę z życiorysu (ale bez zgona czy czegoś tylko po prostu prawie żadnych wspomnień), do tego parę razy zdarzyły mi się jakieś nieprzyjemne zwidy. Koordynacja zaburzona niemal tak, jak po alkoholu. Na końcu - po co to brać, skoro nic się z tego nie pamięta? (Zapewne nie wszyscy tak mają, ale np. po klonie 2-4 z niewielką tolerką bywało naprawdę dobrze, społecznie itd., a po tym po prostu - amnezyjnie)
dziwne uczucie "nagle zacząć kontaktować".
No dokładnie to samo miewałem, nieświadomość i nagle pstryk! i ogarniasz w zasadzie w 100% (raz zdarzyło mi się "obudzić" w taki sposób w zupełnie innej części miasta z fajką w ustach i nie miałem zielonego pojęcia jak się tam znalazłem i skąd ta fajka).
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2011 przez yaba, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 21 / / 0
Czy zauważyliście jakieś jakościowe różnice w działaniu zolpidemu między jego odmianami t.z.n czy np oryginalny zolpic działa tak samo jak najtańszy Xentic czy Onirex?
Ja próbowałem tylko najtańszych odpowiedników więc ciężko mi o porównanie.
  • 329 / 9 / 0
Przypadkiem mam recke na zolpidem choc nie prosiłam o nią wcale (ale kieruję się słuszną życiową maksymą;jak dają to bierzesz jak biją to uciekaj) i sama nie wiem czy zarzucić sobie to.Pamiętam że kiedyś już brałam to na sen i zdarzyło mi sie pomieszać z alko.Były jakieś dziwne akcje ,dzwoniłam do różnych ludzi gadałam im jakieś bzdury podobno bełkotałam ...myślałam że to sen a okazywało się potem że to dzialo się naprawdę...Zawsze się zastanawiałam w stylu ciekawe do kogo jeszcze zadzwoniłam i co ciekawego powiedziałam?
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 420 / 2 / 0
Tym razem bedzie podobnie bo zolpidem tak po prostu dziala. Prawie niemozliwe jest zachowanie pelnej kontroli nad zachowaniem po zolpidemie, jedynie branie juz w lozku tuz przed snem moze uchronic przed dziwnymi akcjami, chociaz tez nie zawsze. Ale mimo tego zolpidem to jeden z lepszych lekow nasennych na rynku, takze jak potrzebujesz czegos na sen to jak najbardziej oplaca sie wykupic recepte.
  • 329 / 9 / 0
Wykupiłam ,tak własnie zrobię,wezmę w łóżku.Jak się nie uda zasnąc to trudno.Na wszelki wypadek schowam telefon..
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

• 329 / 9 / 0
kurcze no i wziełam dwa tabsy zolpidemu pół godz temu i i tak nie mogę zasnąc;/ Fakt z ebylam trochę podenerwowana..a teraz mam zamułe

• 183 / 4 / 0
Ja miałem niezłą akcję po Zolpidemie. Łyknąłem 3 tabsy i położyłem się spać. Może i by nic nie było, gdyby nie zachciało mi się lać. Więc wstałem z wyrka zachwiałem się i tak się wyjebałem że rozjebałem krzesło. Co ciekawe nie byłem w stanie wstać, więc mnie podnieśli współlokatorzy. Gdy się zacząłem ogarniać widziałem różne postacie i chciałymnie usunąć. z pokoju. I doszło do awantury...
  • 1931 / 316 / 0
Istnieje tolerancja krzyżowa pomiędzy lekami z grupy Z-drugs (m.in. Zolpidem), a benzodiazepinami?
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 316 / 0
kilka godzin? Pfe, mnie zdarzało się nie pamiętać po przebudzeniu całego tygodnia (nie stosując rekreacyjnie, leczyłem się stilnoxem przez 6 miesięcy).
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".