Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 46 / 10 / 0
4g ? czyżby to była prowokacja ? U mnie po około 400mg drgają palce u dłoni... Ciekawe tak 4g bez żadnych zabezpieczeń. Albo się pomyliłeś licząc krople na gramy ;) Jak jednak nie kłamiesz to nieźle się tam bawisz.

Nie wiem jak wy możecie jeść kode... to działa godzinę i wywala histamine... Ale w sumie jak nie ma się dojścia do innych rzeczy to cóż. Mi tylko działała na nerwy ;/
Uwaga! Użytkownik LuckyLexy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 593 / 106 / 0
4g przez dobre kilka godzin, rozkładane na dawki
:tabletki:
  • 13 / / 0
Dzięki za odpowiedź.

1. Ktoś kilka tematów wyżej napisał - rolki - tzn.? Co to są te rolki?

2. 225 mg skudexa- zaczęło działać po ok godzinie. Po 5h od aplikacji, jak wydawało mi się, że już słabnie wypiłem browarka - mocniej w głowę uderzył niż normalnie, a noc cała miło minęła. Wydaje się być to ciekawym pomysłem na przedłużenie fazy, ciekawe tylko co nerki/wątroba na to?
2.1 Następnego dnia potrzebowało trochę więcej czasu na aktywację - po 1,5h jedynie lekka zmuła, więc dorzuciłem. Ostatecznie 375 mg połknąłem. Trzymało całą noc :-). Teraz tydzień przerwy i w weekend znowu, ale tym razem powoli. Bawiłem się kiedyś z DXM no i straciłem całą magię, także racja - tolerkę trzeba szanować .

3. Benzodiazepiny - jak rozmawiać z lekarzem by je dostać? "Mam problemy ze snem" wystarczy? Z tego co czytam rozumiem, że benzo to taki "uspokajacz". Brać profilaktycznie, czy doraźnie jak stwerdzę, że mnie faza przerasta?
  • 199 / 13 / 0
@up rolki - relanium

Rozkruszone retardy wciąż są słabsze od "zwykłych" (np kropli)? Bo teoretycznie spowolnione uwalniane spowodowane jest otoczką tabletki, więc w momencie pozbycia się jej wychodziłoby na to że mg=mg, ale czy na pewno?
  • 584 / 81 / 0
Pare postow wyzej cos pisalem ze nie kopie ten tramal bo w sumie zostal mi po dziadku i sie bawilem. To poszedlem do apteki kupilem paczke, wrzucilem 600 z rolkami i cofam moje slowa. Ten stan jest naprawde piekny, szkoda tylko ze tak bardzo zdradziecki %-D
Jestem dość trudny.
  • 5 / / 0
Jak tramal w połączeniu z kokainą?
  • 1876 / 193 / 0
Brzmi jak zajebiste połączenie

Ktoś wie, po jakim czasie od ostatniej dawki występuje skręt po tramadolu? Tak się złożyło, że wpadłem w lekki ciąg, który trwa ponad tydzień. Dawki 300-450mg Retardów na dzień w jednej wrzucie. Dwa razy się zdarzyło, że dorzuciłem i doszedłem do 900mg. Ogólnie jutro chce wziąć ostatni raz 300 i zacząć to rzucać

Od dwóch-trzech dni zaczął się problem z potliwością, budzę się cały w chuj mokry. No i występuje uczucie zimna pomimo wysokiej temperatury. Jest sens robić jakiś mini tappering? Chociażby w niedzielę 150mg, potem dwa dni 75mg i nara

Będę mieć wolne, także chill. Pomocniczo mogę zarzucać prege 2x150mg na dzień. W sumie poza tym zimnem i potami jest w porządku, psychicznie momentami gorzej ale nie ma tragedii
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 505 / 91 / 0
Z mojego doświadczenia mogę zaproponować po prostu co przestać brać. Co to jest tydzień podłóg wieczności
Czuć sie Nie będziesz jakoś super ale w krótkim czasie dojdziesz do siebie
  • 46 / 10 / 0
Testowałam Tramal ale z metylofenidatem. Metylo ponoć działa podobnie jak koko ale no....jednak to nie to samo... W sumie stan całkiem zajebisty, dobry nastrój, nie mogłam zbyt długo robić jednej rzeczy np. oglądać film. I czuć przede wszystkim większą "przyjemność". Myślę, że ta przyjemność będzie podobna w przypadku koko i tramala.

Skręt po tygodniu na trampku? Jeśli nie wytrzymasz lub wolisz zminimalizować stan odstawienny to zmniejszaj dawkę. A jak dasz radę to tolerke tnij od razu.
Uwaga! Użytkownik LuckyLexy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
08 lipca 202121Ch0sen37 pisze:
@up rolki - relanium

Rozkruszone retardy wciąż są słabsze od "zwykłych" (np kropli)? Bo teoretycznie spowolnione uwalniane spowodowane jest otoczką tabletki, więc w momencie pozbycia się jej wychodziłoby na to że mg=mg, ale czy na pewno?
Niestety nie. Retardy rozpuszczają się na taki żel, on utrudnia wchłanianie tramadolu. W żołądku to puchnie. By najbardziej zbliżyć do formy o natychmiastowym uwalnianiu retardy trzeba skruszyć w pył, wsypać do szklanki i rozmieszać dokladnie w szklance wody. Z autopsji : 500mg pogryzionych na pył retardów działa zdecydowanie słabiej niż 500mg z kropli.
Zablokowany
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...