Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Będę dzisiaj miksował

10g Gałka muszkatołowa (mirystycyna)
1000mg benzydamina
2g Psylocybe cubensis (malabar)
2g amanita muscaria (muskaryna)
1200mg Piracetam
3g marihuana decarb (THC)

Powie mi ktoś czy umrę?
  • 963 / 81 / 0
Nie ma mowy o umieraniu. Wygląda dobrze. Na raz wrzucasz składniki?
  • 248 / 84 / 0
Jak wygląda połączenie mefa z zolpidemem? Bo brałam niedawno zolpi, a jestem po nim totalnie nieogarnięta i mam ciągle wizuale xD I nie wiem po prostu czy jak połączę z mefem to nie odklei mnie jeszcze bardziej.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 963 / 81 / 0
Ja zolpidem to odradzam, chociaż to tylko moje odczucia. Duży przypał można zrobić, ciężko coś pamiętać.
  • 184 / 25 / 0
Siema, aż miło po latach wrócić i się odezwać na forum ale do rzeczy. Co sądzicie o miksie opiaty+alprazolam+alkohol+kryształ. Ja właściwie ostatnio cały czas tak lecę i z ciekawości chciałbym się zapytać jak bardzo się rozpierdalam uhgh
  • 184 / 72 / 0
@yupwhiteisbeautiful na bank jesteś świadomy jak bardzo się niszczysz. W takiej układance, cokolwiek wyjmiesz, to będzie ciężko, bo nie bedzie czym zaleczyć. Szykuj się na grube stany lękowe, paranoje, omamy, równieź fizyczny ból i dyskomfort.
  • 1916 / 312 / 0
Dziś sie skusiłem spontanicznie na miks: kodeina (150mg) + metylofenidat (30mg). Bardzo fajne połączenie ponieważ 150 mg kody miło wygrzało stymulantowy chłód:) I pewnie łatwiej będzie potem usnąć dobrze bo nie mam żadnego benzo. Myślę że 30 mg o godz 18 to nie jest aż taka dawka, że nie usnę do 3-4 rano bo o 9 muszę wstać koniecznie. Do tego miksu planuję dołączyć jeszcze marihuany żeby było już wogle crazy
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 184 / 25 / 0
Kurwa ogólnie chłopie @aurora20 to powiem ci tak, mój wpis jeden czy dwa posty wyżej był chyba z głupoty bo doskonale wiem wiem jak się do reszty wykańczam i chyba chciałem żeby ktoś mi to powtórzył. PRZEPRASZAM JEŚLI TO JEST TROCHE OFFTOP. Ale sam po sobie widzę że mieszanie wszystkiego że sobą to gruby kaliber w chuj. Jeśli chcesz to mi napisz jak wyglądało by takie połączenie metkata z kodą ( chociaż dla mnie to morfina ) i w jakiej kolejności to zapodawać bo jestem ciekaw tego połączenia. Jeszcze raz przepraszam za jakieś wywody ale mam zwale i jestem pijany z góry przepraszam i oczekuje na więcej propozycji mixow, może znajdę dla siebie coś nowego. Pozdrawiam wszystkich
  • 3 / / 0
60mg mianseryny brane 2x w ciagu dnia + amanita muscaria 2.5g do 5g (na wieczor w 2 porcjach)
...miansa (idealna na zima, grzeje jak koda) jak i muchomor dzialaja mocno chillujaco i sedatywnie, a o to mi jedynie chodzi

niestety nigdzie nie ma zadnych informacji na ten kaskaderski mix, nawet w tabeli mixow,
tam jest shrooms i ssri, a to przeciez nie to

jedyne co udalo mi sie znalezc, ale to troche za malo
mianseryna-lsd-t69639.html

a jesli mianseryna mialaby jedynie oslabiac dzialanie tego grzyba, to jak najbardziej okej,
chyba sprobuje od najnizszych dawek amanity i stopniowo bede zwiekszac

ps
miansa jest brana rekreacyjnie
  • 161 / 25 / 0
Z góry przepraszam administracje/moderatorów o moje częste pytania o jakieś połączenia substancji, lecz tu naprawde sytuacja jest dla mnie niesamowicie ważna

Biore moklobemid 150-150-0 i pregabaline 300-0-300, możliwe że będe miał zabieg który będzie wymagał znieczulenia, niewiem czy czegoś jeszcze oprócz tego. Jak wiadomo moklobemid ma wiele interakcji, może też chyba podwyższać ciśnienie krwi. Do czasu zabiegu mam zamiar brać te leki w dawkach wyżej wymienionych, ale czy ewentualne zwiększenie do np moklobemidu 300-300-0 zwiększa jakieś ryzyko interakcji ze znieczuleniem lub czymś innym związanym z zabiegiem?
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.