Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
przeszukałam wzdłuż i wszerz internet cały i nie znalazłam tego co potrzebuje, wiec zwracam się tu.
Czy bezpieczne jest branie kwasu tydzień po odstawieniu mianseryny (brana tylko dwa dni w ilości 30mg)? Czytałam, że trójfazowe antydepresanty to bardzo strefa no-no w połączeniu z psychodelikami, nie wiem jak to wyglada w przypadku czterofazowych, dodatkowo branych przez tak krótki okres czasu.
  • 106 / 36 / 0
Sądząc po jej działaniu prędzej zablokowałaby działanie LSD niż spowodowała coś niebezpiecznego. Poza tym dwa dni brania to nic, w ciągu tygodnia od ostatniej dawki powinna całkowicie albo prawie całkowicie zniknąć z organizmu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.