Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Dzisiaj trudno dostepny i o zlej reputacji. Jak sluchalem mlodziezy na koncercie " tylko nie bromo wazka, ja mam swoje 2cp" to zbieralo mi sie na wspolczucie...
A tesknie - moze z sentymentu, moze z vizuali a moze dlatego bo to jedyna rzecz ktora dawala tak niesamowite halucynacje sluchowe!
Z czasem mentalny bad trip zapominamy a pamietamy tzw "poczatki"..... Tak jak z pierwszym Acodinem.
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
DOC-FLY np. o to bym chętnie łyknął.
Ale zresztą jest cała masa szeroko dostępnych subst, których jeszcze nie brałem, a ja tutaj wyskakuję z czymś co nigdy nie było robione na szerszą skalę
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
It takes about a half and a day to get there
If we travel by my uh, dragon-fly
No it's not in Spain
But all the same you know, it's a groovy name
And the wind's just right.
Hey !
Hang on my darling
Hang on if you wanna go
Here it's a really groovy place
It's uh, just a little bit of uh, said uh, Spanish Castle Magic......
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.