Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 191 / 9 / 0
Chce zrobi miksa 4 cmc z 3 cmc. Czytalem troche o tym miksie ale w rezultacie nadal nie wiem jak to zrobic zeby bylo dobrze. Zaznacze ze profil dzałania znacznie bardzie mi odpowiada przy 3 cmc. Ktoś bedzie tak dobry i mi podpowie jak to zrobic?
  • 3237 / 551 / 0
Zależy tylko (co najważniejsze) od jakiego vendora bierzesz temat, a jak go dowalisz po równo to jest mocna bomba przyznam. Krążą różnej jakości sorty - nie trafisz na oko w ich moc, ale [mention]Static[/mention] mi kiedyś odpowiadał mniej więcej na to drugie pytania tylko już zapomniałem :moody:

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2017 przez pomasujplecki, łącznie zmieniany 1 raz.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 229 / 37 / 0
Skoro profil 3ki bardziej Ci odpowiada to domyślam się że chciałbyś żeby ten mix chlorów podziałał ciut bardziej w strone 3ki niż 4ki pewnie.
Ja bym mixował to w takim razie w proporcji 2:1 (3cmc:4cmc). Jak ja mixowałem ze sobą te dwa związki to waliłem 100mg 3cmc+50mg 4cmc i taka proporcja mi najbardziej odpowiadała (ja podawałem iv, przy sniffie czy oralu to dawki 2x większe conajmniej imo).Za to mix w proporcji 1:1 (100+100) było chujowe, mocne bo mocne ale chujowe, ni to dupa ni to chuj, wg mnie lepiej wypadają mixy w których jeden związek przeważa nad drugim, czy lekko czy mocno ma przeważać to już wg upodobań :-D
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3237 / 551 / 0
+ Mix mocnej trójki z mocną czwórką, na przewagę 3 - grozi dużo mocniejszym wjazdem na serce, więc może być grubo :finger:

• 3237 / 551 / 0
Najpierw wrzuć 4cmc tej pierwszej żródło a potem 3cmc tyle ile ocenisz.
Będziesz dodawać głównie dopaminy bo wszystko odegra się na serotoniowym gruncie.

Co do groźności wjazdu na serce pytanie jest ogólnie śmieszne bo oczywiste w jakiś sposób ;-) Ale głównie nerwicowcy będą wysiadać i zamiast cieszyć fazą - łapać za serce

Wycięłam nazwę źródła. MrRabbit.

• 229 / 37 / 0
12 lipca 2017wsrh15 pisze:
Co z tym wjazdem na serce? Mocno ryzykowny jest ten mix?
Dopóki nie podajesz tego iv w jednej pompce to nie jest mocno ryzykowny;p

[mention]Vornar[/mention], ten sort jest mocno zanieczyszczony, nie wiem czy to wina chujowej syntezy czy może coś innego miało na to wpływ. Stąd właśnie takie dawkowanie - bo więcej w nim zanieczyszczeń niż samego metaklefa.
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 9 / 0
12 lipca 2017pomasujplecki pisze:
....
Dobra dzięki. Zrobie tak jak mowisz. Potem postaram się zdać jakaś relacje

Skróciłam cytat. MrRabbit.
  • 219 / 9 / 0
Jak ktoś nie ma tolerancji to i 3 cmc jest niezłym dopaminowym boosterem. Najpierw kilka razy wciągałem tanie brązowe 3 cmc po dychu i było całkiem przyjemnie. Wczoraj doszedł do mnie kryształ ponoć od jednego z lepszych vendorów. Notabene dostałem 1.5 grama zamiast zamówionego grama :) Wciągnąłem i zjadłem od wieczora do rana 600 mg. Faktycznie wystrzeliło mnie z kapci. Nad ranem miałem jeszcze takie dopaminowe wjazdy dwie godziny po ostatniej dorzutce. Aż przygryzałem wargi. Najpierw bierze strasznie na gadanie, chatowanie, dzwonienie do rodziny, nie można usiedzieć żeby z kimś nie pogadać. Potem jak się skumuluje to wkręcają jakieś dokumenty o narkotykach. Muszą być jakieś hardcorowe np. o meth, bo zwykłe filmy są za wolne. Zostaje fajne wspomnienie z brania. Ma się ochotę żeby znowu odpalić.
Kilka dni temu ten gorszy sort 3cmc zmieszałem z samplem 4 cec i nie warto psuć sobie fazy trójki takimi mixami.
  • 0 / / 0
Witam serdecznie.
Ostatnio nabyłem ten specyfik pod nazwa 3-CMC i pomyślałem że przyda wam się moja opinia:)

Odrazu mówie że nie piję alkoholu oraz nie mieszam kryształków z niczym no i nie wciągam często. minimum 4 razy w roku :)

Opinia jest dowodem i potwierdza czyste działanie Substancji bez wygłupów (mixów) jak wy to piszecie.
Wiem do czego to doprowadza a uwierzcie że przeżyłem swoje :)

Jest to duży Kruszysty Kryształ koloru mleczno przezroczystym.

Na pierwszy deser walnąłem donosowo 250mg . Kruszy się bardzo lekko do postaci białego miału i podczas wciągania cholernie szczypie w Nos !!
Spływ jest gorzki ,palące górne drogi oddechowe ,trzeba było dużo popijać wodą.
Działanie odczułem po niecałych 5 min. Jebiąc ostro Potężną Falą Euforji i lekkim nieogarem.
Specyfik mocno Euforyzuje jakieś 35 min. potem działa na bardzo lekkim spedzie zachęcając do kolejnych dawek.
Czas działania przy tej dawce to 3 godz.
  • 23 / 2 / 0
Brązowy sort trójeczki. Bawiłam się z nim kilka razy, dosyć regularnie, co mniej więcej 2-3 tygodnie. Tolerancja powinna wzrosnąć, a szczerze robiły mnie baaaaardzo przyjemnie kreski, takie jak za pierwszej przygody z tą substancją (tj. jakieś 200mg), gdy już był moment, że waliłam spokojnie dwa razy większe. Nie wiem czemu tak działa, czy tolerancja wsteczna się uruchomiła, czy po prostu ta substancja taka jest, że mniej znaczy więcej. Ale polecam wam spróbować mniejszych dawek :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.