Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ale naprawdę, widzę różnicę, widzę jakim byłem popierdoleńcem. Co z tego, że miałem kase jak byłem idiotą rozpierdalającym ten hajs na prawo i lewo na głupoty typu automaty.
Juchus pisze:Heh. Tak przejrzeć parę stron tematu, poczytać troszku Waszych przeżyć i samo z siebie się nie chce tego tykac ;)
rencznik pisze:Dokładnie tak wygląda odstawienie amfetaminy po rocznym ciągu :D
Jak ja to dobrze znam... Szczególnie po pierwszych razach. Ale potem też się śni, nawet po paru latach. Największa frustra: ustawiasz sobie ładnie ściechy, już nawet czujesz ten lekki zapach Viziru, zwijeczka w nos i... bum, kurwa, budzik. Masakra :P
Ogólnie rzecz biorąc, jesli chodzi o naszą słynną Witaminke A to musze stwierdzić,ze lubie,ale i nie lubie ;p i staram się omijać szerokim łukiem.Do czego dąże.. otóż-nie wiem jak u innych,wielu narzeka,ale jesli chodzi o mnie to zawsze wysoko podnosi mi libido,inne rzeczy jesli o to chodzi sie umywają do niej, bynajmniej dla mnie.Jest to jedyny walor,którym mnie urzekła i dała wiele długich doznań w łóżku. :)
Reasumując- z mojego punktu widzenia dobra rzecz, aczkolwiek łatwo wpaść w jej sidła i sie do niej przywiązać.Byłem świadkiem ile szkód narobiła i ilu ludzi upodliła,ale jak to sie mówi,wszystko dla ludzi,rozsadnych oczywiscie. pozderki ;]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.