Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ale naprawdę, widzę różnicę, widzę jakim byłem popierdoleńcem. Co z tego, że miałem kase jak byłem idiotą rozpierdalającym ten hajs na prawo i lewo na głupoty typu automaty.
Juchus pisze:Heh. Tak przejrzeć parę stron tematu, poczytać troszku Waszych przeżyć i samo z siebie się nie chce tego tykac ;)
rencznik pisze:Dokładnie tak wygląda odstawienie amfetaminy po rocznym ciągu :D
Jak ja to dobrze znam... Szczególnie po pierwszych razach. Ale potem też się śni, nawet po paru latach. Największa frustra: ustawiasz sobie ładnie ściechy, już nawet czujesz ten lekki zapach Viziru, zwijeczka w nos i... bum, kurwa, budzik. Masakra :P
Ogólnie rzecz biorąc, jesli chodzi o naszą słynną Witaminke A to musze stwierdzić,ze lubie,ale i nie lubie ;p i staram się omijać szerokim łukiem.Do czego dąże.. otóż-nie wiem jak u innych,wielu narzeka,ale jesli chodzi o mnie to zawsze wysoko podnosi mi libido,inne rzeczy jesli o to chodzi sie umywają do niej, bynajmniej dla mnie.Jest to jedyny walor,którym mnie urzekła i dała wiele długich doznań w łóżku. :)
Reasumując- z mojego punktu widzenia dobra rzecz, aczkolwiek łatwo wpaść w jej sidła i sie do niej przywiązać.Byłem świadkiem ile szkód narobiła i ilu ludzi upodliła,ale jak to sie mówi,wszystko dla ludzi,rozsadnych oczywiscie. pozderki ;]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.