Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 201 / 31 / 0
up

szukaj takiej odmiany ktora nie ma zbyt duzo THC, 10-15% bedzie git, jesli sie schizujesz podczas palenia to fajnie by bylo jak by twoje kwiatki mialy tez jakies ilosci cbd, np 10% THC 10% cbd
dawka czyni truciznę
  • 605 / 156 / 0
17 listopada 2023ogkush pisze:
prawdopodobnie wprowadza swoje edibles albo vape peny
Miałeś recht. Przeszedł na jakieś vapo i to była akcja promocyjna.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 98 / 2 / 0
Dlaczego po kilku paleniach mam przestymulowanie i już nie działa jak za pierwszym, drugim razem ?
  • 605 / 156 / 0
@trzykrotnie Tolerancja?
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 12709 / 2458 / 0
Odnośnie tej tolerancji, to zauważyłem przynajmniej u siebie taką zależność, że ona dużo szybciej rośnie na odmiany głównie z genami sativa. Pierwszy raz z konkretną odmianą potrafi wystrzelić z butów, a potem z każdym dniem moc słabnie, choć bywały wyjątki. Z odmianami głównie indica tego nie mam i za każdym razem jest tak samo.
  • 201 / 31 / 0
Co myslicie o namoczeniu topka olejkiem do epeta? ma to jakis sens? Nie planuje tego sprzedawac jako jakiegos lemon og kush haze na osiedlu po 60zl sztuka tylko sam dla siebie, chce urozmaicic walory smakowe suszu + w olejku jest spora ilosc nikotyny, taki topek namoczony w olejku zaspokoi głód nikotynowy?
dawka czyni truciznę
  • 90 / 23 / 0
Slyszałem o praktyce pryskania skuna olejem THC w celu zwiększenia mocy, więc może to i ma jakiś sens
EDIT nie doczytałem, że chodzi o zwykły olej %-D w takim razie to raczej głupota
  • 1455 / 596 / 0
@opalonyben i co z nim zrobisz zvapujesz ? Bo jak spalisz to jeszcze pewnie jakies toksyczne gowno sie uwolni prosto do pluc ...
Po co wymyslac kolo na nowo , zapal :liść: a jak masz potrzebe to chmure z vapa .

Juz mi sie powoli nudzi palenie samemu a towarzystwa chetnego na buchy niestety nie mam . Juz nie wiem co robic zeby to jakos urozmaicic - sporty , spacery , gotowanie , prysznice , gierki , filmy , sprzatanie , medytacja . Bylo bylo bylo :krowa:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 201 / 31 / 0
up

planuje spalic, moze nabierze to smaku jakiegos fajnego, olejki robie sam i sa na bazie aromatow spozywczych glikolu i gliceryny, nie zastanawialem sie jakie to ulatnia substancje podczas spalania wiec nie wiem w sumie czy to bezpieczne, nie zostaje mi nic innego niz to sprawdzic
dawka czyni truciznę
  • 1427 / 370 / 13
22 listopada 2023Amaszy pisze:
Slyszałem o praktyce pryskania skuna olejem THC w celu zwiększenia mocy, więc może to i ma jakiś sens
Jakby to było takie proste to by pewnie chciwi dilerzy pryskali krzaki syntetycznymi kanna; jakąś cziquitą czy inną amką (btw jest na forum temat poświęcony produkcji maczanek; polecam zainteresowanym). Sensowniejszym punktem widzenia jest za dużo nawożenia podczas uprawy i wtedy jest piękne zmutowane zioło jak po sterydach, wręcz idealne na handel.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".