Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 357 / 47 / 0
Lufka mnie bardzo dobrze robi. 2 prawie tak samo, tyle że na dłużej
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 347 / 75 / 0
Mnie mimo 4 letniego stażu potrafi upierdolic jeden większy buch z lufy pierwszy w ciągu dnia.
  • 21 / / 0
Jedna lufka, albo kaczka i mam naprawdę bardzo fajny stan, czasem za mocny jak za dużo wypiję alkoholu.
  • 2 / / 0
Siemano tutaj wujek tu w UK jak trafisz na dobrego skuna Star Doga to po dwóch buchach czyściocha już jesteś nieźle porobiony, nie wiem co tam u was lata ale ten towar ma trzepać w głowe jak najszybciej w dodatku jest lepki pod palcami myślicie że tylko od żywicy?
  • 1854 / 217 / 37
Nie star dog tylko star dawg. I rzeczywiście mocnawy, ale Kali jest lepszy.
Klei się bo żywiczny.
  • 95 / 5 / 0
Jedno/dwa konkretne wiadra
  • 823 / 143 / 0
Stardawg to najpopularniejsze zioło w UK, jest dobre ale lepiej poszukać coś lepszego. Wybór jest duży. żeby sie zjarać potrzebuje solidne nabicie w vaporizer, tak około 0,25.
  • 1 / / 0
Ja to spale jedno male boncko i jest gitowa. Ale tak czy siak spalam zazwyczaj wszystko co kupilem
  • 43 / 15 / 0
Zawsze byłam dość ekonomiczna - kilka buchów z lufy mnie robiło, ale ostatnio optymalna ilość to około pół jointa. Nie toleruję bonga, nie dla mnie takie zabawy, a mój znajomy z dawnej pracy musiał spalić bonio, albo spalić sam jednego blanta, by cokolwiek poczuć, ale on jarał od rana do wieczora.
Uwaga! Użytkownik Juowska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 539 / 70 / 0
3 buchy czuć, 5 jest git faza. Ale buch buchowi nie rowny bo 4 buchami mozna sie zjarac tak jak jointem bo jointa sie smaży powoli, pomyślcie rowniez o tym ze wiadro to niby jeden buch a jak robi :psycho:
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.