Wtedy mogą poczuć się chyba mądrzejsi i bardziej wykwalifikowani.
Zetknęłam się dwa dni temu z przypadkiem wysłania kogoś po igły (napisałam na karteczce co ma być tak jasno, że jaśniej już nie można), a pani farmaceutka sprzedała, co prawda, igły... Lecz nie iniekcyjne. A nawet to na kartce zaznaczyłam, znając tępotę niektórych stażystek. Najdziwniejsze jest to, że jeden rozmiar sprzedała ok, a drugi - chyba wyszła z założenia "nie ma iniekcyjnych, to jebnę insulinowe, igła to igła".
Wiadomo, że przy lekach 'narkotycznych' to nie robi się dobrego wrażenia wyjeżdżając z nazwą substancji. W ogóle trudno robić dobre wrażenie kupując takie leki, ale to inna sprawa. ;)
Jakie igły sprzedała? Insulinowe, te micro-fine+ z BD. Nosz karwasz twarz...
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Jamedris pisze: JestemSoba-Chyba, już po spacerku aptecznym?
Ładuję się marne 150 i to w sumie na nażarty żołądek więc fajerwerków nie będzie, ale przynajmniej jaki spokój ducha.
I trafiłaś z dziarą w samo sedno :)
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Zawsze można było to wytłumaczyć, iż nie chcesz "leków/tabletek na kaszel zawierające DXM ponieważ źle na Ciebie działają/wpływają" #krótko. Chyba wiem lepiej z doświadczenia co lepiej na mnie działa, 16lat nie mam.
Na Bluelighcie niektórzy próbowali kłuć się i kodeiną. Skutek - wiadomo. Ale już kończę rozmowę o ostro zakończonych przedmiotach. ;)
JS (kurczę, jak ja mam do Ciebie się zwracać, hm?) - ha! Nie powiem, że nie przyniosło mi to satysfakcji. Sama myślałam nad podobnym motywem i z perspektywy czasu cieszę się, że zamieniłam to na Om na środkowym palcu lewej dłoni, z boku. Nietypowo, ale dobrze kombinuje się z Fibonaccim i resztą. Nie chciałabym teraz chodzić ze stempelkiem "maya", ojjj nie... ;) A w kryzysowych sytuacjach zerknięcie i na Om bardzo mi pomaga; przypominam sobie o spokojnym oddychaniu i upewniam się, że dam radę zrobić coś, co mnie w danej chwili przeraża.
@temat - ostatnio przy nagrzaniu zaczęłam nabierać ochoty na... Wyciągnięcie się na słoneczku. Dziwne, bo zawsze byłam typem domatorki i wolałam łóżkowe fazy z dobrą muzyką. Chyba jeszcze zrealizuję swój pomysł zanim nastanie chłodna jesień, ale nie mam niestety domu z ogrodem i miejscem na kocyk... Wygrzewał się ktoś z Was na dwa sposoby jednocześnie? ;) Pewnie usnęłabym albo przynoddowała i potem musiałabym ściągać skórę płatami, no, ale...
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Czasem lubilem sobie wyjsc na balkon zalozyc okulary i patrzec na chmury podczas grzania, fajna sprawa
Co studia robią z człowiekiem
A moja dziara działa na mnie podobnie jak Ty opisałaś swoją. "Wdech, wydech, to tylko maya..." i spokój, ot taki talizman na szczęście. W sumie już mam w planach więcej napisów w hindi bo spodobał mi się ten motyw.
Jako mod zacząłem przy uwagach podpisywać się JS-C i tak mi leży.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Doszła mi paka z pjoną zajebisegto turbo# juhuuu. Odpalamy lufę, odbieramy pizzę
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.