Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 56 / / 0
Testuje wlasnie ta substancje ostatnio mialem gramca
Wpierdolilem pasa boze nie moglem przezyc splywu.
Pomozcie mi jak to aplikowac inaczej
Zamowilem bo ogolnie dostalem info ze lepsze jest to w dawaniu eufo niz starszy brat 4cmc . . :)
No i prawda wykurwia niesamowicie ale jak poradzic ze se splywem ??
Eloo. :old:
Spoiler:
  • 5 / / 0
Mam do zutylizowania 1g 4cec. Lepiej jebnac wszystko w bombce czy podzielić na kreski ? Jestem doświadczony
A kto umarł... Ten nie żyje
  • 216 / 3 / 0
Zamówiłam 4-CMC co jednak okazało się 4-cec, po przeczytaniu na tym forum, że nie ma co się bawić w małe dawki sypnełam dość porządnie.... i myślałam ze mi wyżre nos i gardło! Czego oni tam dodają, Kreta do rur? Czułam sie jakbym sobie łyknęła kwasu solnego Hahaha. Paliło niemiłosiernie i nie trwało to z 15-20 sek a z dobre 5-7 min, wypiłam duszkiem stojące przede mną piwo bo myślałam ze nie wytrzymam...
Dla porównania powiem Wam, że po 3/4CMC nie czułam prawie nic, może 5 sek dyskomfortu gdzie inni prawie
płakali przy tym. Dla mnie substancja na nie, ewentualnie oral
  • 714 / 45 / 0
02 lutego 2017Tessa pisze:
...
Taki sort miałaś. Gdzieś już to pisałem, ale kiedyś miałem dwa sample tego całego CECa. Pierwszy tak wypalał nos, że łzy leciały strumieniem. Siedziałem nad kreską i mówiłem "nie chcę nie chcę nie chcę nie nie nie ...". No ale skończyłem ją, choć chuj wie po co :wall:

Drugi sort zaczynam konsumować z grymasem "o jezu, zaraz będzie piekło i sąd ostateczny" i co? Jak mąka, prawie nic nie poczułem.

To samo z 4-CMC - jedne pieką i szczypią jak chuj, a inne tylko umiarkowanie, a jeden sort w ogóle (ale to pewnie nie CMC i nie CEC było).
  • 1676 / 106 / 0
27 stycznia 2017Czeresnia pisze:

Zamowilem bo ogolnie dostalem info ze lepsze jest to w dawaniu eufo niz starszy brat 4cmc . . :)
Niech Cie ktos tam ma w swojej opiece :)
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 3 / 0
A przyjmowaliście to w formie oral? Działa w ogóle? Jeśli tak, to jaka dawka? Czy nie warto się bawić?
  • 11 / 1 / 0
Cec sam w sobie to lipa ale bombka 0.5g poprawiona za jakieś 20 min sniffem ok 200mg 4cmc zrobiło niesamowity rozpierdol. Jak bym pierwszy raz walił ten temat. Z tym ze po drugiej klęsce klefa miałem straszne jazdy. Słyszałem rozmowy w drugim pokoju, słyszałem odgłosy chodzenia po przedpokoju. W domu byłem sam of course
Gram w bombce jeszcze robi. Ale to taki mefedronowy nieogar. Bez jakiejś empatii czy euforii. Dlatego samego ceca nie warto brać

Nie cytuj postów znajdujących się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat. whitealex
  • 3 / 4 / 0
Według mnie nie warto, dawki jakie trzeba walić oral to powyżej 500mg. Po co? Skoro 4cmc lepsze? Jako gratis do zamówienia? A dajcie spokój, szkoda się denerwować i lepiej spuścić to w kiblu. Jeszcze do tego jak ktoś sniffnie 500mg CECa to powinien dostać nagrodę. Nie polecam.
  • 447 / 50 / 0
Idzie mi gratisowo 4 ciec od [cut]
Raz juz jadlem sort byl zolty i gowno aktywny, ciekawi mnie co tym razem za gowno dostane za frajer

Warn. Zakaz dyskusji o vendorach poza działem Sprzedawcy+
| 13 |
  • 3 / / 0
Ja osobiscie uwazm ze cec to gunwo

Poszla bomba z 400 mg , dziwny nieogar i nic wiecej poza tym.
Oczulem rowniez przyspieszone bicie serca , ale to pewnie przez 'wejscie' : D czas dzialania ok 1h
Splyw to jest istna masakra , pali w gardle i ma bardzo przykry smak : <
Mam nadzieje, ze nie bede badal takich substancji w przyszlosci
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.