Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 320 / 5 / 0
"Przynajmniej nie koda"- Idź sobie do swoich stymulantowców, jak ci się opiaty nie podobają. He he.
  • 609 / 16 / 0
UsmiechnietaMorda pisze:
Lol a tyle byo gadania o trzeźwosci i jakie to wspaniałe.
Nigdy nie mówiłam, że trzeźwość jest wspaniała.

"Przynajmniej nie koda" - taa, butyr-fentanyl. To rzeczywiście jesteś lepszy...
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
konkretniej *B-F + a-PVP + benzo w jednej pompce %-D aż mnie ciary przechodzą na myśl o tym co się będzie z Tobą działo jak wszystko się skończy. Zjazdoskręt do kwadratu, ale miks zacnie grubaśny :)
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 3732 / 45 / 0
Jesli nie zejdzie mu sie po drodze, albo nie spierdoli sie ze schodow i wtedy zamiast usmiechnietej, bedzie rozpizdzona.

Trzezwosc jest chujowa, pozdrawiam z krzywego zwierciadla.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 320 / 5 / 0
Jaki piękny jest ten świat.
Tylko bebechy napieprzają.
Mogło być gorzej.

Punk, chyba mnie nie zostawisz teraz, gdy odstawiam ten badziew? :-)
  • 1794 / 124 / 0
O, tym razem wizyta u chirurga i znow tramal wysepilem :>. Poprzedni miks z koda (182.5+300 t+k) nie podil jej nic, ale tak dzialanie wydluzyl, ze jak zarzucilem kode o 20, to o 5 rano jeszcze grzalo :D. Potem juz poszedlem spac, bo ile mozna, mialo byc fajne grzanie na wieczor, a nie nocny maraton ciepla.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 316 / / 0
MrGnat pisze:
konkretniej *B-F + a-PVP + benzo w jednej pompce %-D aż mnie ciary przechodzą na myśl o tym co się będzie z Tobą działo jak wszystko się skończy. Zjazdoskręt do kwadratu, ale miks zacnie grubaśny :)
Ej nie no zjazdu żadnego nie miałem, wszystko się skończyło i poszedłem spać po prostu. Gorzej było jak o 5 rano pomyliłem eppendorfy i strzeliłem DOCa zamiast alfy, a o 7 policja wyciągnęła mnie z chawiry na komisariat bo mój telefon znaleźli. Rozmowa z 4 głęboko patrzacymi Ci w oczy policjantami, których twarze rozlewaja się we fraktale - bezcenna %D
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
kiedyś po ciemku pomyliłem worki, zajebalem solidną krechę 5-meo-mipt - znam to uczucie jak nagle wszystko zmienia się w psychodeliczną bombę, a Ty masz w głowie tylko jedna myśl w stylu "o kurwa, to chyba nie to..."
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 451 / 4 / 0
Rozpierdalacie mnie xD
Mi chyba ciotka podpierdala b-fa, bo juz nie mam a dopiero zamowienie było..
Na szczescie mam jeszcze resztki na foliach to bedzie Si, ale od jutra full detox - jebać weekend i listonoszów.. Kupie sobie bluze za 4stówy bo mam taki kurwa kaprys - ciekawe jak by koda zadziałała - i w jakiej ilosci po ciagu na B-F - próbować? :D
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 88 / 2 / 0
Ale ta kodeina jest nieobliczalna ... logicznie zrozumieć się jej nie da, a tłumaczyłem sobie tramadolem, wysyceniem enzymów, wszystkim. Nie klepała mnie dłuuugo, a brałem po 750, 900, nawet po tripie na dexie z rana koda, i nic nie dała, kupa kasy w błoto, tydzień przerwy, i 750 dobrze robi.
Kupię sobie kryształową kulę, może lepiej przewidzę jej działanie.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.