UsmiechnietaMorda pisze:Lol a tyle byo gadania o trzeźwosci i jakie to wspaniałe.
"Przynajmniej nie koda" - taa, butyr-fentanyl. To rzeczywiście jesteś lepszy...
Trzezwosc jest chujowa, pozdrawiam z krzywego zwierciadla.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Tylko bebechy napieprzają.
Mogło być gorzej.
Punk, chyba mnie nie zostawisz teraz, gdy odstawiam ten badziew? :-)
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
MrGnat pisze:konkretniej *B-F + a-PVP + benzo w jednej pompceaż mnie ciary przechodzą na myśl o tym co się będzie z Tobą działo jak wszystko się skończy. Zjazdoskręt do kwadratu, ale miks zacnie grubaśny :)
Mi chyba ciotka podpierdala b-fa, bo juz nie mam a dopiero zamowienie było..
Na szczescie mam jeszcze resztki na foliach to bedzie Si, ale od jutra full detox - jebać weekend i listonoszów.. Kupie sobie bluze za 4stówy bo mam taki kurwa kaprys - ciekawe jak by koda zadziałała - i w jakiej ilosci po ciagu na B-F - próbować? :D
Kupię sobie kryształową kulę, może lepiej przewidzę jej działanie.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.