UsmiechnietaMorda pisze:Lol a tyle byo gadania o trzeźwosci i jakie to wspaniałe.
"Przynajmniej nie koda" - taa, butyr-fentanyl. To rzeczywiście jesteś lepszy...
Trzezwosc jest chujowa, pozdrawiam z krzywego zwierciadla.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Tylko bebechy napieprzają.
Mogło być gorzej.
Punk, chyba mnie nie zostawisz teraz, gdy odstawiam ten badziew? :-)
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
MrGnat pisze:konkretniej *B-F + a-PVP + benzo w jednej pompceaż mnie ciary przechodzą na myśl o tym co się będzie z Tobą działo jak wszystko się skończy. Zjazdoskręt do kwadratu, ale miks zacnie grubaśny :)
Mi chyba ciotka podpierdala b-fa, bo juz nie mam a dopiero zamowienie było..
Na szczescie mam jeszcze resztki na foliach to bedzie Si, ale od jutra full detox - jebać weekend i listonoszów.. Kupie sobie bluze za 4stówy bo mam taki kurwa kaprys - ciekawe jak by koda zadziałała - i w jakiej ilosci po ciagu na B-F - próbować? :D
Kupię sobie kryształową kulę, może lepiej przewidzę jej działanie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.