Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Jeszcze zaznaczę że z tego co wiem to przy przedawkowaniu stymulantów w szpitalach podają właśnie beta blokery
Edit: pamiętam też mix vapo nepa+alfy php + tadalafil...
Żyje .
04 maja 2026serotoninowy pisze: @Stteetart spoko, masz rację nie przejmuje się zdrowiem moja politkosykomania jest zaawansowana, bo czuję się dobrze fizycznie i nic mi nie dolega. Zdaje sobie sprawę że to może się w jednej chwili skończyć, np zawalem którego w wieku 30+ sie zazwyczaj nie przeżywa. Ale przypomnij sobie nasze dyskusje z przed lat, ja pamiętam jak tutaj chyba w tym wątku dyskutowalismy już nie chcę mi się szukać. Ale pisaliście że to śmiertelny i niebezpieczny mix, 3 lata nie cpalem bo sie bałem o życie. Gdyby nie było takich ludzi jak ja czy @krzychv którzy przecieraja szlaki i testują na sobie mix bb ze stymulantami nadal byście żyli w przeświadczeniu że jak zjesz kreskę fety na tych lekach to umrzesz lub coś Ci się stanie z sercem. Pozdro.
Jeszcze zaznaczę że z tego co wiem to przy przedawkowaniu stymulantów w szpitalach podają właśnie beta blokery
Edit: pamiętam też mix vapo nepa+alfy php + tadalafil...
Żyje .
Patrzymy na to wszystko zupełnie inaczej - Ty się cieszysz, bo możesz ćpać, podstawowe badania nic nie pokazują a czujesz się dobrze, ja znów bałbym się długofalowych problemów z sercem czy innymi narządami których iwnpoakze morfologia czy ekg.
Nie znamy tego co w ulotkach czyli czy np 1/100 cpajac nebiwolol z MDMA może mieć taki czy inny ubok. Ja od początku optuje za jednym - takie testy rób dla siebie, poinformuj innych, że z Tobą ok ale nikt nie wie i nie będzie wiedział jak to będzie u innych wyglądać.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
04 maja 2026krzychv pisze: . Leczysz sie - nie cpaj. Pozdrawiam
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.