Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5169 / 925 / 0
@Stteetart spoko, masz rację nie przejmuje się zdrowiem moja politkosykomania jest zaawansowana, bo czuję się dobrze fizycznie i nic mi nie dolega. Zdaje sobie sprawę że to może się w jednej chwili skończyć, np zawalem którego w wieku 30+ sie zazwyczaj nie przeżywa. Ale przypomnij sobie nasze dyskusje z przed lat, ja pamiętam jak tutaj chyba w tym wątku dyskutowalismy już nie chcę mi się szukać. Ale pisaliście że to śmiertelny i niebezpieczny mix, 3 lata nie cpalem bo sie bałem o życie. Gdyby nie było takich ludzi jak ja czy @krzychv którzy przecieraja szlaki i testują na sobie mix bb ze stymulantami nadal byście żyli w przeświadczeniu że jak zjesz kreskę fety na tych lekach to umrzesz lub coś Ci się stanie z sercem. Pozdro.

Jeszcze zaznaczę że z tego co wiem to przy przedawkowaniu stymulantów w szpitalach podają właśnie beta blokery 😉

Edit: pamiętam też mix vapo nepa+alfy php + tadalafil... %-D

Żyje .
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 694 / 135 / 0
Ogólnie znam sporo osób co grubo balowały będąc jednocześnie na beta-blokerach ale podkreślam tylko tych nowszej generacji np. nebiwolol no i generalnie nic im nie jest, ale kto wie czy za pare lat broń boże nie będą mieli jakichś problemów ze zdrowiem czy coś. Ogólnie nie jest to jakieś mega roztropne ale to w sumie jak każde ćpanie czegokolwiek. Leczysz sie - nie cpaj. Pozdrawiam
:tabletki:
  • 9583 / 1889 / 2
04 maja 2026serotoninowy pisze:
@Stteetart spoko, masz rację nie przejmuje się zdrowiem moja politkosykomania jest zaawansowana, bo czuję się dobrze fizycznie i nic mi nie dolega. Zdaje sobie sprawę że to może się w jednej chwili skończyć, np zawalem którego w wieku 30+ sie zazwyczaj nie przeżywa. Ale przypomnij sobie nasze dyskusje z przed lat, ja pamiętam jak tutaj chyba w tym wątku dyskutowalismy już nie chcę mi się szukać. Ale pisaliście że to śmiertelny i niebezpieczny mix, 3 lata nie cpalem bo sie bałem o życie. Gdyby nie było takich ludzi jak ja czy @krzychv którzy przecieraja szlaki i testują na sobie mix bb ze stymulantami nadal byście żyli w przeświadczeniu że jak zjesz kreskę fety na tych lekach to umrzesz lub coś Ci się stanie z sercem. Pozdro.

Jeszcze zaznaczę że z tego co wiem to przy przedawkowaniu stymulantów w szpitalach podają właśnie beta blokery 😉

Edit: pamiętam też mix vapo nepa+alfy php + tadalafil... %-D

Żyje .
ale to nie jest przecieranie szlaków tylko głupota o czym @krzychv Ci pisze w kolejnym poście. Takie testy nam czy innym użytkownikom nie dają nic tylko tyle, że Ty się dobrze czujesz. Nie wiemy w jakim stanie jest serce, nie wiemy gdzie szukać kłopotów (np jak kwestia nerek) jacy ludzie są podatni na takie czy inne uboki.
Patrzymy na to wszystko zupełnie inaczej - Ty się cieszysz, bo możesz ćpać, podstawowe badania nic nie pokazują a czujesz się dobrze, ja znów bałbym się długofalowych problemów z sercem czy innymi narządami których iwnpoakze morfologia czy ekg.
Nie znamy tego co w ulotkach czyli czy np 1/100 cpajac nebiwolol z MDMA może mieć taki czy inny ubok. Ja od początku optuje za jednym - takie testy rób dla siebie, poinformuj innych, że z Tobą ok ale nikt nie wie i nie będzie wiedział jak to będzie u innych wyglądać.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5169 / 925 / 0
@Stteetart sam sobie zaprzeczasz, @krzychv napisał że zna mnóstwo osób co ten mix uskutecznialo i ma się dobrze, oczywiście z tym że długofalowo to może mieć jakieś poważne skutki masz rację, tego nikt nie wie. Oczywiście odradzam ten mix, i kończę dyskusje. Napisałem jak to wygląda u mnie i co o tym myślę po prostu.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 9583 / 1889 / 2
04 maja 2026krzychv pisze:
. Leczysz sie - nie cpaj. Pozdrawiam
To jest kluczowe wyrażenie które u krzycha jest a u Ciebie nie. I ja też kończę.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.