- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Nodding jest tak mocny że piszę tego postac& już z godzinę siedzac na ławce w parku. Co wiecej morfina podzialala po mj tak jak kiedyś. Znowu czuje euforię. Ten zacny Nodding którego nie idzie opanować.
-bardzo polecam taki mix,
Mówił, pisali, ostrzegał-wiedziałem lepiej..
Ja po podobnej dawce, tylko, ze jeszcze jedno Tyskie do tego i noddowalem w łóżku.Ciągle mi się wydawało, ze biorę telefon i pisze SMS i co jakiś czas się przebudzałem i okazywało się, ze wcale nie ruszałem telefonu.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
14 kwietnia 2019UJebany pisze: @siostrorelanium
Ja po podobnej dawce, tylko, ze jeszcze jedno Tyskie do tego i noddowalem w łóżku.Ciągle mi się wydawało, ze biorę telefon i pisze SMS i co jakiś czas się przebudzałem i okazywało się, ze wcale nie ruszałem telefonu.![]()
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
To jest najlepsze i jedyne co może dać marihuana.Synergia z opio.Btw.Super to było, niezła jazda
W wieku lat piętnastu
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
W wieku lat piętnastu
300 mg kody z antka + ile palenia i w jakim odstępie od zarzucenia kody, żeby nie przyćmić opio fazki, albo uzyskać ten potwierdzony przez niejednego z urzydkownikow SEN przez całą faze ? :D
Ps. Nie mam tolerki na nic.
wiedza przed ćpaniem priorytetowo.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.