Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 196 / 0
Jeśli chodzi o ochronę żołądka to najlepiej przerobić sobie gibla na GHB :P
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1205 / 10 / 0
Jak chce dluzej stosowac browar to pantoprazol bedzie "lepsiejszy"... Polecany jest jako oslonowka przy stosowaniu duzej ilosci lekow... omeprazol jednak przy wrzodach i nie dlugotrwalych ;)
Ostatnio zmieniony 13 września 2013 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1141 / 9 / 0
Może już mam wrzody jak Tyler, tylko też o nich nie wiem? ;-)

Jak bez recki to biorę, tylko pewnie jakoś 1.5 miecha mi jeszcze na g zejdzie :-)
  • 1205 / 10 / 0
Ale pentoprazol jest bez recepty np controloc control czy jakos tak, ale są tansze odpowiedniki... zresztą taki omeprazol jest milion razy lepszy niz ranigast :)
Ostatnio zmieniony 13 września 2013 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1141 / 9 / 0
Ranigast to moja babka zajada i co niektórzy desperacji i nie będę tutaj bił kierunku konkretnych osób :lol:

A tego penta to można dzień w dzień łykać, czy to jakoś okresowo się bierze jak antykoncepcje ;-)
  • 1174 / 19 / 15
Ja ostatnio zjechałem z dawek do max 1,2 ml. Najczęściej w ciągu dnia po 1,1 ml. Odkryłem, że tak niskie dawki wywołują lubiany przeze mnie efekt "ciepełka" gieblowego. Nie wiem jak to wyjaśnić.

Zapewne to ten słynny "sweet point" - dla każdego widocznie indywidualna dawka wywołująca stymulację odpowiednich neuroprzekaźników w odpowiedniej proporcji.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 196 / 0
Ranigast to lek, który nie działa tylko na żołądek ale też ma dużo fajnych działań w OUN, dlatego go używam.
Ja ostatnio zjechałem z dawek do max 1,2 ml. Najczęściej w ciągu dnia po 1,1 ml. Odkryłem, że tak niskie dawki wywołują lubiany przeze mnie efekt "ciepełka" gieblowego. Nie wiem jak to wyjaśnić.

Zapewne to ten słynny "sweet point" - dla każdego widocznie indywidualna dawka wywołująca stymulację odpowiednich neuroprzekaźników w odpowiedniej proporcji.

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/gbl-wasze-da ... z2em0ZDPtz
1,2 ml to może coś działa jak się jest bez stimów. Ja na PEA to bym po takiej dawce nie poczuł nic może prócz ewentualnego usunięcia niepokoju po zbyt dużej dawce PEA :P

Także widzę, że te ciągli giblowe i alkoholowe opisywane na tym forum to na niskich dawkach lecą. Ja jestem wjebany w stymulanty i musiałem pić więcej alko, a teraz gibla na imprezach też, dlatego ciąg ani jednego ani drugiego nie byłby wskazany %-D
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1205 / 10 / 0
Tyler Durden pisze:
Także widzę, że te ciągli giblowe ... opisywane na tym forum to na niskich dawkach lecą
Tja :D

ja teraz troche przesadzilem 2.5ml i po chyba 20min 3ml ---> mi sie w oczach pie*doli :D i mnie nosi :-D ale tak negatywnie...
  • 1472 / 196 / 0
No tyle to ja walnąłem na PEA właśnie ostatnio jak same 3 ml (startowa dawka) nic nie klepały i było za moooocno, ogólnie ogar był do czasu jak PEA trzymała, jak zapomniałem dorzucać to zaczęły się zwiechy, zasypianie chwilowe w różnych miejscach itp. :P Nigdy więcej :P
  • 9 / / 0
Dokładnie, dawki 1-1,3ml /2 godziny to optimum takie.
Ale jak sort chujowy to po 2ml za słabo czyści i czeba dokraplac na fele
Uwaga! Użytkownik poomidor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.