Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 37 / / 0
6-APB chce puknąć i.v. z ethcatem. Zastanawiam się jednak nad miksem wzbogaconym o brefedron, bo tym jeszcze dysponuje.
1)Czy jest sens mieszać te 3 substancje na raz?
2) W jakich dawkach i proporcjach zmieszać 6-APB z ethcatem (ewentualnie +bref)?

Dodam, że mam duże doświadczenie z ethcatem z brefedronem praktycznie co weekend po kilka strzałów w dawkach około 180mg w proporcji 1:1.
Z 6-APB nie mam doświadczenia, bo to będzie mój debiut.
Mam nadzieje, że debiut owocny w przyjemną relaksującą euforie :-)
  • 867 / 18 / 0
Znajomy przymierza sie do wziecia tabsa (50 mg 5-apb + 60 mg 6-apb) w miksie. Ma 183 wzrostu i wazy 85kg.

Miksowal juz to z 25C-nbome i bylo fantastycznie, ocenil na 7\10 w skali, gdzie swietna pigula jakich juz nie ma to 10\10.

Teraz mysli o polaczeniu z etylonem. Myslicie, ze 1 apb pellet + 100 mg etylonu to nie zbyt malo?
Moze 2 pellets, a etylon w kilku rzutach po 50 mg z racji krotkiego czasu dzialania?

Jak dlugo sie laduje etylon? Jak zaplanowac dorzucanie (jesli w ogole) ?

Ktos pisal na forum, ze wzial 200 mg 6-apb i 200 mg etylonu i byla dobra bomba.
Tylko, ze nic nie wiem o tolerce tego kogos, wiec moze to byc za mocno.
Ogolnie badacze w moich stronach szukaja miksu przypominajacego dropsy pierwszej klasy.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6255 / 446 / 12
Powiem, że 115mg miksu 6-APB : 5-APB : 5-API (proporcje 13:5:3) na schodzącym klonie, i czystym 5-API branym 4 dni wcześniej poklepało naprawdę ładnie, ale to dzięki znakomitemu S&S. Po 6h dowalone 25mg 4-HO-MET zafundowało mi niesamowity rozpierdol wizualny, zwłaszcza CEV. :cool:
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 269 / 5 / 0
200 mg 6apb to moze byc o wiele za duzo przy 125 wykrecilo mnie abrdzo ladnie na dlugo.
celowal bym w mix 125 mg apb i jesli masz wejscie na NAPRAWDE dobry material to 100 mg fety (wszystko w jednej bombce)
  • 266 / 30 / 0
czy jest sens wrzucania 5-APB lub miksu 5-APB i 6-APB na ssri?
  • 283 / 6 / 0
To pytanie przewijało się w wieeelu wątkach i jest napisane, że działania nie odczujesz w ogóle, lub będzie mega spłycone, więc imo nie ma sensu.
Ale niech się ktoś kompetentny wypowie jeszcze ;)
  • 11 / / 0
Witam jak wypada miks 6abp z brefedronem np 150mg 6abp a po rozkreceniu sie efektow 200mg brefa (ogolnie 6abp testowalem pare razy a brefa nie i prosze o pomoc z dawowaniem) pzdr.
  • 4807 / 272 / 0
@czesiek44
Próbowałem w podobnych ilościach, nieco mniej 6-APB i w ogóle nie odczułem działania brefedronu. Keton poleciał od razu gdy zaczął się peak 6-APB, być może później byłoby ciekawiej.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 37 / / 0
Potwierdzam. Bref można dać potem na dorzutkę, ale na raz z 6APB nie ma sensu. Na raz lepiej zmieszać z takimi ketonami jak ethcat, który ma inny profil działania przez co podbije stymulacje i wzmocni wjazd
  • 183 / 2 / 0
Mija dokladnie rok odkad skosztowalem po raz pierwszy APB. Od tego czasu probawalem wielu sortow (bialy the best), roznych dawek, roznych odstepow czasowych (mniejszych badz wiekszych) i mixow obu benzofuranow (5 i 6) w roznych proporcjach. Musze przyznac, ze najbardziej odpowiada mi taka forma jaka zaraz przytocze, pragne w takiej formie wlasnie juz za kazdym razem spozywac APB, zrobil sie z tego wrecz rytual i zawsze bede staral sie w ten sposob narkotyzowac powyzszym specyfikiem :-D Najlepiej jest kiedy nie przesadzamy z czestotliwoscia "uzytkowania" owych substancji, dobrze jest robic odstepy przynajmniej tygodniowe, lepiej bedzie kiedy odczekamy dni 14, a najlepsza opcja (z ktorej sam teraz korzystam) jest szamanie APB raz na miesiac!!. :finger: Unikamy tym samym monotonii, "przezarcia" a nasze receptorki zawsze sa swieze, zwarte i gotowe na zblizajacy sie WIELKI DZIEN. Ja i moi ziomkowie, z ktorymi probowalem APB sa podobnego, badz identycznego zdania co ja i cale nasze grono jednoglosnie twierdzi, ze APB najlepiej jest zapodawac w mixie 5+6 - zwieksza to atrakcyjnosc calej akcji, a obie substancje idealnie ze soba wspolgraja. Rowniez co do dawki jestesmy zgodni - 100mg 6APB i 100mg 5APB jest dla nas najodpowiedniejsza opcja, twierdzi to kazdy - od 70-cio kilogramowego chuchra po byka wazacego 90kg. ^_^ Sek w tym, ze dawkowanie trzeba odpowiednio rozegrac, a ja po wielu probach, droga dedukcji doszedlem do najodpowiedniejszych proporcji: dysponujac 100mg obu substancji bierzemy najpierw najlepiej 100mg 6APB i 25mg 5APB, mozna tez skorzystac z opcji 75mg (6) i 50mg (5). Dorzut, czyli to co nam zostalo walimy po jakies godzinie, nawet poltorej od pojawienia sie WLASCIWYCH efektow (m.in. euforii i poczucia lekkosci). Jak zapewne wiecie po APB wystepuje maly BL, a raczej takie "otumanienie", "ucpanie" - jednym sie to podoba, drugim nie - ja naleze do tej drugiej grupy. Do tego moga dojsc wymioty, dlatego przestrzegam, zabraniam wrecz robienia bombek bo one tylko wzmagaja ten nieprzyjemny efekt. Dodam jeszcze, ze druga dawencja wchodzi juz gladziutko, bez zadnych negatywow. Najlepiej jest APB rozpuscic w jakims napoju, w moim wypadku jest to zimne piwko, ktore ma ta dodatkowa zalete, ze luzuje mi suty bo zawsze przed wzieciem prawie kazdego narkotyku mam niuzasadniona obawe - tak juz mam. Przed aplikacja nalezy pamietac, zeby nie byc na czczo. Nie mowie, zeby od razu nawpierdalac sie jak swinia, ale kawalek-dwa cieplej pizzy bezposrednio przed spozyciem APB daja naprawde duzo. W czasie oczekiwania na dzialanie dobrze jest posaczyc sobie kolejne dwa browarki, ktore luzuja atmosfere. Taka, ukochana przeze mnie forma/rytual jest the best, eliminuje kompletnie BL, nieprzyjemny stan psychiczny na wejsciu, przewaga mniej aktywnej szostki w pierwszej dawce rowniez obniza powyzsze dolegliwosci. Sam mix tak jak wspominalem - idealnie ze soba wspolpracuje, 5-tka dodaje speeda, 6-tka mocna euforie, calosc zas trwa naprawde dlugo (u mnie 4h-6h PEAK, 2h zajebiscie i pozniej rownie zajebiste i gladkie zejscie) - IMO jest to najblizszy odpowiednik pigul.

Ale sie rozpisalem (NA TRZEZWO!!), mam nadzieje ze post bedzie pomocny, moze i wy sprobujecie tego mixu w podobnej formie? Pozdro! :gun:
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2012 przez Zatox, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.