- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
1)Czy jest sens mieszać te 3 substancje na raz?
2) W jakich dawkach i proporcjach zmieszać 6-APB z ethcatem (ewentualnie +bref)?
Dodam, że mam duże doświadczenie z ethcatem z brefedronem praktycznie co weekend po kilka strzałów w dawkach około 180mg w proporcji 1:1.
Z 6-APB nie mam doświadczenia, bo to będzie mój debiut.
Mam nadzieje, że debiut owocny w przyjemną relaksującą euforie :-)
Miksowal juz to z 25C-nbome i bylo fantastycznie, ocenil na 7\10 w skali, gdzie swietna pigula jakich juz nie ma to 10\10.
Teraz mysli o polaczeniu z etylonem. Myslicie, ze 1 apb pellet + 100 mg etylonu to nie zbyt malo?
Moze 2 pellets, a etylon w kilku rzutach po 50 mg z racji krotkiego czasu dzialania?
Jak dlugo sie laduje etylon? Jak zaplanowac dorzucanie (jesli w ogole) ?
Ktos pisal na forum, ze wzial 200 mg 6-apb i 200 mg etylonu i byla dobra bomba.
Tylko, ze nic nie wiem o tolerce tego kogos, wiec moze to byc za mocno.
Ogolnie badacze w moich stronach szukaja miksu przypominajacego dropsy pierwszej klasy.
celowal bym w mix 125 mg apb i jesli masz wejscie na NAPRAWDE dobry material to 100 mg fety (wszystko w jednej bombce)
Ale niech się ktoś kompetentny wypowie jeszcze ;)
Próbowałem w podobnych ilościach, nieco mniej 6-APB i w ogóle nie odczułem działania brefedronu. Keton poleciał od razu gdy zaczął się peak 6-APB, być może później byłoby ciekawiej.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Ale sie rozpisalem (NA TRZEZWO!!), mam nadzieje ze post bedzie pomocny, moze i wy sprobujecie tego mixu w podobnej formie? Pozdro!
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.