ODPOWIEDZ
  • 63 / / 0
Lepiej wziąść raz a dobrze , nie ma co dorzucać , uwierz ;)
Mnie około 150mg wystrzeliło na cała nockę , przy ostej zapierdalance w elektrycznych klimatach ;)
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
A ja tam już pare razy brałem właśnie coś w ten deseń 125+125 albo 150+100 i z czystym sumieniem mogę polecić dorzucanie, bardzo fajnie wydłuża się zabawę :) Co do tolerki będzie trochę słabiej ale kwestia osobnicza.
  • 204 / 1 / 0
Tolerancja spokojnie powinna spaść w ciągu tygodnia. Jeżeli masz dobre źródło to 125mg powinno być wystarczające.
  • 141 / 4 / 0
haaaa.... To jest mega. fajne pobudzenie, chec działania,euforia i empatia... Jak dla mnie lepsza niż 6 tylko krócej trzyma. Polecam bardzo...
  • 25 / / 0
Towar ( beżowy ) konkretnie wypierdala, zjedliśmy 500 mg na 3 i było bardzo mocno. Następnym razem zmniejsze dawkę, bo z tripa dużo rzeczy nie pamiętam. Euforia duża, stymulacja też ( podkręcona kreską fety ), psychodela też była ( podkręcona wiaderkiem ) czas działania zamknął się w 3,5 - 4 h potem na zejściu jeszcze drganie obrazu i mocny szczękościsk. Polecam.
  • 116 / 1 / 0
moglby mi ktos napisac jaki 5-APB ma zapach/smak ?
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Zapach - taki chemiczny marcepan, silny. Smak - gówniany :D
  • 13 / / 0
Dobra, teraz moja kolej. Wolna chata, 3 kolesi i sponsor programu - 5apb. Na oko 125mg oral - no i co? Ja pierdole! Przypomniały mi się stare, dobre, guziki! Potem podkręcenie kreską fety i niepotrzebnie jeszcze 4fma - co w ogolę nie dało żadnych efektów. Ode mnie wielki pozytyw, teraz tylko 6-stke muszę spróbować, bo 5 jest zajebista - po prostu. A i trzymało z dobre 5 godzin!
  • 536 / 3 / 0
Re: 5-APB
Nieprzeczytany post autor: M864 »
Są po tym powiększone źrenice następnego dnia jak po 6-APB?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 4807 / 268 / 0
Tak są, u mnie były powiększone cholernie długo.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.