Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 159 / 6 / 0
ja czasami posiadam taki stan "kompletnego odrealnienia", czasem na trzezwo, czasem po DXM, czasem po amf czasem po mj :)
ze takjakby widze siebie z 3 osoby, zazwyczaj do tego stanu jakis utwor muzyczny wzmagajacy wyobraznie. Lubie te stany:D. Jednak nie maja one zadnych wplywow na zaburzanie mojego stanu osobowosci, nie wzmagaja jakis depresji, paranoji, lekow:). Po prostu zlapanie takiej chwilowej zyciowej niesmiertelnosci tylko po to zeby zaraz zejsc na ziemie i wrocic do szarej rzeczywistosci :)
  • 51 / / 0
Nie czuję potrzeby udowadnia Wam, czemu tak się czuję, czy mam problemy, czy nie.
Dziwi mnie tylko to, że nie potraficie zrozumieć, że ranga problemu zależy od osoby. A jak tych problemów (tak, tych nieistniejących) się trochę nazbiera to jest źle i brzydko.
Niech będzie, że jestem gówniarą, którą kierują hormony i tyle.
Trapped in a cage and surrendered too soon
Me in my own world, the one that you knew
We were strangers - for way too long.
  • 3490 / 55 / 0
Nie musisz nic udowadniać i nikt tego nie wymaga. Na pewno Cię to wkurwia tak jak każdego z nas wkurwiało w twoim wieku dokładnie to samo ale jesteśmy starsi i możemy z całą stanowczością stwierdzić: Masz typową schizę swojego wieku. Nie powiem, że każdy bo nie wiem ale zdecydowana większość przechodzi w tych okolicach wiekowych przez coś podobnego. I każdy z nas tutaj wie jak to się kończy, jakie zmiany w procesach myślowych zachodzą. W tym co piszesz każdy rozpoznaje własne problemy wieku nastoletniego, a skoro każdy wie, że jego własne problemy były śmieszne, żałosne, ubzdurane i tymczasowe to analogicznie odnosi się do twoich problemów.

Nie masz się czym martwić, wszystko z Tobą w porządku ;)
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1179 / 9 / 0
Dokładnie.
Kiedyś będziesz patrzeć na to z takim samym zażenowaniem, jak ja patrzę na siebie z przeszłości ;-)
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / / 0
Kurwik pisze:
Nie musisz nic udowadniać i nikt tego nie wymaga. Na pewno Cię to wkurwia tak jak każdego z nas wkurwiało w twoim wieku dokładnie to samo ale jesteśmy starsi i możemy z całą stanowczością stwierdzić: Masz typową schizę swojego wieku. Nie powiem, że każdy bo nie wiem ale zdecydowana większość przechodzi w tych okolicach wiekowych przez coś podobnego. I każdy z nas tutaj wie jak to się kończy, jakie zmiany w procesach myślowych zachodzą. W tym co piszesz każdy rozpoznaje własne problemy wieku nastoletniego, a skoro każdy wie, że jego własne problemy były śmieszne, żałosne, ubzdurane i tymczasowe to analogicznie odnosi się do twoich problemów.

Nie masz się czym martwić, wszystko z Tobą w porządku ;)
Ok, ja wcale nie piszę, że to jest nienormalne, inne. Tylko lekko zirytowało mnie to, że niektórzy tutaj wiedzą wszystko o moim życiu i starają mi się wmówić coś, o czym nie mogą mieć pojęcia.
Dziękuję za rady i mam nadzieję, że stanie się tak jak piszecie.
Trapped in a cage and surrendered too soon
Me in my own world, the one that you knew
We were strangers - for way too long.
  • 8103 / 908 / 0
Najgorszy jest brak zrozumienia,oczekiwałem od wielu osób zrozumienia ale żadna nie potrafi mi tego dać.Denerwuje mnie ta sztuczność wśród ludzi,te zbędne uprzejmości.Lizanie sobię dupy nawzajem.Jestem ignorantem,może dlatego tak nie lubię tych ludzi.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3490 / 55 / 0
UJebany pisze:
Najgorszy jest brak zrozumienia,oczekiwałem od wielu osób zrozumienia ale żadna nie potrafi mi tego dać.Denerwuje mnie ta sztuczność wśród ludzi,te zbędne uprzejmości.Lizanie sobię dupy nawzajem.Jestem ignorantem,może dlatego tak nie lubię tych ludzi.
Może nie lubisz w ludziach tego co widzisz w sobie? To bardzo normalny motyw.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 638 / 10 / 0
Albo zamień tych ludzi na innych, jak widać ci obecni nie spełniają Twoich wymagań.
Ludzie co pracuja w jakies organizacji mają zakodowane w podswiadomosci aby lizac dupe, oszukiwać i wspinać się po szczeblach kariery(po galęziach drzewa jak małpa, niestety te wyżej defekuja na te niżej). Panowie stojący pod sklepem 24h nie mają tak, są przeważnie bardzo szczerzy i wylewni.
A tak pozatym to tylko narkoman zrozumie drugiego narkomana.
  • 2641 / 39 / 0
Kurwik pisze:
UJebany pisze:
Może nie lubisz w ludziach tego co widzisz w sobie? To bardzo normalny motyw.
Kazdy jest kazdym, kazdy z nas ma w sobie cos z kogos innego, jestesmy jednoscia i odbiciem nas samych w innej postaci.
Taki juz jest program.
  • 433 / 2 / 0
Kurwik pisze:
Jesteś szczerze mówiąc gówniarą i z tego jak myślisz najprawdopodobniej dość szybko wyrośniesz. Z zamiaru zabicia się w określonym wieku też.
Zapewne, gdy byłem młodszy też miałem zamiar ze sobą skończyć w określonym wieku. Na dziś dzień nie myślę w ten sposób, to bezsensowne, co nie znaczy że nie myślę w ogóle o samobójstwie, po prostu traktuję je jako alternatywę na dzień w którym będę miał totalnie dosyć swojego życia i zgubię resztki sensu i nadziei. Może to będzie jutro może za 10 lat może nigdy. Cały czas jest hujowo ale to jeszcze nie to, nie warto się tak łatwo poddawać.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.