ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Mi po sniffie 6apb strasznie chce sie kichac zreszta kumplowi rowniez.
Wydaje mi sie ze sniff laduje sie bardzo podobnie jak oral czyli ok 30-40minut.
Jesli chodzi o bol to naprawde lajtowo np. 2cd jest duzo gorsze ale tez nie jakies straszne.
Sort od nielota. Sama substancja naprawde bardzo na plus i jest dosyc wydajna. Dobrze sie komponuje z pillsami club8.
Aha jeszcze o tolerce - mialem tego troche wiecej lacznie z pillsami aztec i ww. club8 a imprezki akurat wypadaly co weekend - nie odczulem wogole spadku 'mocy'.
Uwaga! Użytkownik mefi2010 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 3 / 0
g30rg3 pisze:
6-APB powinno sie uzywac z MDAI i brefedronem, wtedy wszystko bedzie jak nalezy - farmakologicznie, teoretycznie. MDAI zalatwi obecnosc serotoniny, brefedron zablokuje jej wychwyt zwrotnu, a X-APB w takiej konfiguracji bedzie milo agonizowac receptor 5-HT-2C. Post powinien byc w miksach, ale przyda sie tym co marnuja bezuzytecznie substancje. Zostawcie ja i dokupcie pozostale substancje.
Bez przesady z tymi miksami... Próbowałeś tego miksu? 6-APB wyrzuca serotonine + noradrenaline, dopamine - blokując przy tym ich wychwyt zwrotny. Samo wrzucenie MDAI (SSRA) wydaje mi się dość ryzykowne a już miks z Brefedronem to delikatnie mówiąc przesada. :scared:
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
  • 3900 / 244 / 13
czy 6APB równa się do MDMA?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 46 / 1 / 0
Wszystko to teoria kolego `emerx`. Prawdopodobnie każda jazda serotoninowa ma znamię "zespołu serotoninowego"
  • 2334 / 9 / 0
Pierdolisz głupoty, a ten twój miks też większego sensu nie ma.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 827 / 3 / 0
Oj nawet nie chce mi się Tobie tego udowadniać ale nawet największa „jazda serotoninowa” nie musi kończyć się zespołem serotoninowym ;) Miks który podałeś jak najbardziej ma znamię "zespołu serotoninowego" i nie poleciłbym go nikomu.. No chyba, że masz kogoś tutaj dosyć na forum i próbujesz dla eksperymentu podpuścić :-D %-D
Miej dystans
  • 46 / 1 / 0
Proporcje moze nie te, ale na pewno w taki sposob mozna dobrze zobaczyc moc 6-APB.
  • 827 / 3 / 0
Ale po co miksować?:) Przecież ta substancja w dawkach 130-140 mg (w moim przypadku) daje mocny trip i nie potrzeba już niczego dorzucać by cokolwiek więcej wyciągać. Piszesz tak jakby 6-APB było niepełnowartościową substancją. Próbowałeś? Jeśli tak jakie dawki?:)
Miej dystans
  • 2428 / 91 / 0
Żeby wyciągnąć więcej ? %-D
Albo żeby przedłużyć czas działania bo na niektórych bardzo krótko działa :(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 3 / 0
No by dłużej to jeszcze mogę zrozumieć, choć w moim przypadku czuje mocne działanie przez ponad 8 godzin… i na mocniej nie mam potrzeby. Zwracam jedynie uwage na bilans zysków i strat, w przypadku bawienia się w miksy, tym bardziej tak wyrafinowane - ale to niech już każdy sam oceni – No risk no fun ;]
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.