...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 88 / / 0
dobra, z alkoholem zerwałam w stu procentach, szkoda mi kasy choćby na jedno piwo :-D szczególnie w pubach, jak przeliczę te 7zł na inne rzeczy w porównaniu do efektów...
i mam nadzieję, że tą metodą przeliczania zdołam utrzymać się niekupowania własnych fajek, już tydzień leci. Jak znajomi na imprezie poczęstują czy coś to spoko, ale koniec z wydawaniem forsy na szlugi. Nie warto.
  • 755 / 19 / 0
ostatni tydzien:
sobota - palenie w opór,ilosci nie zlicze i alkohol
niedziela - podobnie z paleniem, moze troche mniej ale wczesbueh 140mdma, alko tez mniej
poniedzialek - troche mniej palenia, piwo moze dwa
wtorek - palone
sroda - palone
czwartek - palone stosunkowo niewiele, LSD lecz stare, słabe, zwietrzałę lub jakiegos typu DOB, DOM czy inny chuj - liche.
piatek - palone, 250mg MDMA, 60mg DMT palone, 1mg klonu, palone.
sobota - palone, łącznie 2,5mg klonu, alko, 60mg DXM, 120mg kody (po co?), palone.

poniedziałek, niedziela oraz et cetera: trzeźwica mnie zachwyca.
bo ten weekend który rozpisałem był bez sensu. nawet w kwestii palenia ziola natural drad killaz w kawalku o paleniu ziola podjeli kwestie jarania codziennego, gzie jasno wyrazili sie o tych ktorzy jaraja codziennie mowiac, ze ten co pali stale jest ma tak samo zjebane spojrzenie na rzeczywistosc jak ten co nie pali stale... ale nie ma co rozwlekać tematów na chujwieile dni ciągu wszystkomultitoxykomanskiego.
po prostu trzeba rzadko, raz i dobrze. jak to mówi kapian bomba:
JEDNO
PRECYZYJNE
PIERDOLNIĘCIE!

moim wyzwaniem actimelowym
oczekiwanie na księżyc jest w stanie nowym
tylko nie na nów -
- zrozum to: na pełnię.
wtedy swoje przeznaczenie wypełnię.
to będzie za dwa-trzy, może tygonie.
i do tego czasu przysposobię się godnie.
i do tego czasu będzie zdrowa dieta.
warzyw cała masa i owoców misa czeka
i nieprzetworzone, peunoziarniste,
pokarmy najdrowsze, przezajebiste.
i medytacja - wiem, że to racja
ćwiczenia fizyczne i oddechu narracja
choć się wydaje może tajemniczym odmętem,
to swiatlo prawdy skrywa 4-AcO-DMT.

i to jest moje wyzwanie.
wyrwac sie, a moze raczej przestac taplac sie w tym toxykomanskim, naogowo regulujacym nastroj syfie, ogarnac sie na chwile, odetchnac prwadziwym plucem i trzezwym powietrzem, a potem pzyjac dawke personanego mikroskopsychoanalisatora, aby wyprostowa najbardziej skrzywione sciezki mego zycia amen.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.