...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 88 / / 0
dobra, z alkoholem zerwałam w stu procentach, szkoda mi kasy choćby na jedno piwo :-D szczególnie w pubach, jak przeliczę te 7zł na inne rzeczy w porównaniu do efektów...
i mam nadzieję, że tą metodą przeliczania zdołam utrzymać się niekupowania własnych fajek, już tydzień leci. Jak znajomi na imprezie poczęstują czy coś to spoko, ale koniec z wydawaniem forsy na szlugi. Nie warto.
  • 755 / 19 / 0
ostatni tydzien:
sobota - palenie w opór,ilosci nie zlicze i alkohol
niedziela - podobnie z paleniem, moze troche mniej ale wczesbueh 140mdma, alko tez mniej
poniedzialek - troche mniej palenia, piwo moze dwa
wtorek - palone
sroda - palone
czwartek - palone stosunkowo niewiele, LSD lecz stare, słabe, zwietrzałę lub jakiegos typu DOB, DOM czy inny chuj - liche.
piatek - palone, 250mg MDMA, 60mg DMT palone, 1mg klonu, palone.
sobota - palone, łącznie 2,5mg klonu, alko, 60mg DXM, 120mg kody (po co?), palone.

poniedziałek, niedziela oraz et cetera: trzeźwica mnie zachwyca.
bo ten weekend który rozpisałem był bez sensu. nawet w kwestii palenia ziola natural drad killaz w kawalku o paleniu ziola podjeli kwestie jarania codziennego, gzie jasno wyrazili sie o tych ktorzy jaraja codziennie mowiac, ze ten co pali stale jest ma tak samo zjebane spojrzenie na rzeczywistosc jak ten co nie pali stale... ale nie ma co rozwlekać tematów na chujwieile dni ciągu wszystkomultitoxykomanskiego.
po prostu trzeba rzadko, raz i dobrze. jak to mówi kapian bomba:
JEDNO
PRECYZYJNE
PIERDOLNIĘCIE!

moim wyzwaniem actimelowym
oczekiwanie na księżyc jest w stanie nowym
tylko nie na nów -
- zrozum to: na pełnię.
wtedy swoje przeznaczenie wypełnię.
to będzie za dwa-trzy, może tygonie.
i do tego czasu przysposobię się godnie.
i do tego czasu będzie zdrowa dieta.
warzyw cała masa i owoców misa czeka
i nieprzetworzone, peunoziarniste,
pokarmy najdrowsze, przezajebiste.
i medytacja - wiem, że to racja
ćwiczenia fizyczne i oddechu narracja
choć się wydaje może tajemniczym odmętem,
to swiatlo prawdy skrywa 4-AcO-DMT.

i to jest moje wyzwanie.
wyrwac sie, a moze raczej przestac taplac sie w tym toxykomanskim, naogowo regulujacym nastroj syfie, ogarnac sie na chwile, odetchnac prwadziwym plucem i trzezwym powietrzem, a potem pzyjac dawke personanego mikroskopsychoanalisatora, aby wyprostowa najbardziej skrzywione sciezki mego zycia amen.
ODPOWIEDZ
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.