Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Zdarza mi się opiaty konsumować i jestem osobą
palącą
324
50%
niepalącą
200
31%
poproszę inny zestaw pytań :)
122
19%

Liczba głosów: 646

ODPOWIEDZ
  • 2652 / 387 / 0
to ja w takim razie paliłam tylko zioło i crack ale papierosów nie zamierzam ruszać, bo jak juz sie truć, to truć sie z lepszym efektem
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 502 / 40 / 0
Jestem nałogowym palaczem ale pod wpływem opio praktycznie nie palę bo strasznie mnie wtedy zamula i niedobrze mi jest. Opioidy ratują moje płuca!
  • 261 / 7 / 0
Jakie opio na ciebie tak działa? Na wszystkich moich znajomych, opiaty i opioidy wywołują wręcz wilczy głód na papierosy. Tylko przy petydynie (dolargan) jest niekiedy inaczej, ale tak jest czasami na skutek strasznego odruchu wymiotnego po petydynie.
Uwaga! Użytkownik Kredaguma jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 502 / 40 / 0
Biorę głównie morfinę iv, bardzo mi się chce palić pod jej wpływem ale tego nie robię bo jak pisałem strasznie mnie zamula i jest mi niedobrze, może jakiś ewenement jestem.
  • 92 / / 0
Wilczy głód - lepiej bym tego nie ujęła. Popalam od sześciu lat, bywa, że paczka fajek starcza mi nawet na dwa tygodnie, nie odczuwam głodu nikotynowego, palę głównie do piwa i dla towarzystwa. Ale kiedy przygrzeje zawsze pojawia się niesamowita ochota na papierosa. Te powolne wypuszczanie dymu z ust i senny helikopter w głowie...miodzio. :-)
  • 1188 / 5 / 0
Ja ostatnio do kodeiny często palę e-papierosa, jakieś słodkie liquidy albo owocowe, komponuje się idealnie. ;) Jednak zwykłym, mentolowym papierosem nadal nie pogardzę. ;)
  • 92 / / 0
A ja nie rozumiem fenomenu e-papierosów. Ciężkie toto, poza tym gdybym takowy posiadała ciągle bym ćmiła, a tak to korzystam z daru nieuzależniania się od nikotyny i palę dla przyjemności. :-) Nic nie zastąpi Camela na kodzie. Najlepiej zapalić jak czuję że już schodzi, wtedy z powrotem smyra. :-) Często wracając z takiego dymka muszę przystawać na chwilę żeby się nie przewrócić. :-)
  • 1188 / 5 / 0
W e-papierosach fajne jest to, że mamy tyle smaków liquidów do wyboru i jak dla mnie smakują bardzo dobrze. ;)
  • 134 / 1 / 0
Ja nie palę. Jedynie okazyjnie jak mnie znajomi poczęstują, ale wtedy palę pół fajka i wyrzucam. Jak sobie życie pieprzyć, to z klasą, a nie jakimś tyteksem.
  • 30 / / 0
W zasadzie rzadko palę do opiatów, a jeśli już się zdarza, to na ogół jest to wiśniowa/jabłkowa melasa palona w fajce wodnej (sziszy) ;)
Uwaga! Użytkownik Rewolucjonista jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.