4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 54 / 0
zawsze robię lewatywę bez tego ani rusz, a metodę tę próbowałem też z kodeina więc coś w tym musi być
  • 477 / 18 / 0
Dzisiaj musiałem się przeprosić z kotem... nie dało się skminić czegoś innego. Szybka synteza 20minut w lodówce(Acatar ofc) . Podanie P.R. , jedna lewatywa przed, mija 7 minut i już się zaczyna :*) Warto o wiele bardziej niż P.O., wróciłem głodny z roboty i mogłem normalny obiad zjeść, a nie głodzić się specjalnie dla kota no i działanie wyraźnie mocniejsze. Pozdro :cheesy:
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 8 / / 0
Pierwszy raz testuje podanie p.r kota. Ogólnie zdarzyło mi się już w ten sposób podawać inne substancje np. relanium w formie wlewek. Synteza z jednego opakowania Acataru z użyciem mniejszej ilości wody niż do p.o, dokładna filtracja i już miałem 20ml klarownego bezbarwnego płynu. Dosyć sporo, ale moczę płatki kosmetyczne + chusteczki czyli moją "bibułkę filtracyjną" w wodzie przed przesączaniem, filtrat wychodzi wtedy bezbarwny i idealnie klarowny :) Lewatywa 20 minut przed podaniem, bach na sracza, gówniana sprawa, ale cóż... :-E W końcu podałem płyn, na dwa razy, strzykawką 10ml. Trochę powierciło w dupsku, po paru minutach przeszło, a teraz? NO KURVA! Zajebiście :) To mnie się podoba :D Zdecydowanie bardziej wolę działanie po podaniu p.r, nie wiem czy jest mocniejsze, ale coś w tym jednak jest i nie chodzi mi w tym momencie o samą metodę podania :P Jak długo będzie działać? Zobaczymy... Czy będzie zwała gorsza/lżejsza niż po p.o? Się okaże. W każdym razie po długości napisanej przeze mnie wypowiedzi można wyraźnie stwierdzić, że działa :-E Ahh... rozpisałem się.
Pozdrawiam
  • 3523 / 54 / 0
Zwracam honor podaniu odbytniczemu :-) :-) :-) w ostatnim czasie brałem tylko w ten sposób i wczoraj wróciłem do picia. P.O wchodzi dłużej, a faza jest krótsza. Tylko to wkładanie sobie strzykawek w tyłek.... porażka %-D Przebywałem ze swoją kobietą i sprytnie w ukryciu przed nią wkradłem się ze strzykawką do łazienki , naśiniłem końcówkę (łatwoej wchodzi) i pach ... poszły konie po betonie %-D
  • 36 / / 0
Jak wy robicie pr. Mam pompke 10tke i za cholere nie da sie wszystko wycieka :( walilem wczesniej ta 100 ml to elegancko bo miala dluzsza koncowke. Macie jakies techniki zeby nie wyciekalo?
  • 21 / / 0
@debson
Oczywiście. Jest na to rada - musisz włożyć głębiej :blush: Nie bądź taki delikatny
Uwaga! Użytkownik NOTHOMB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
i za cholere nie da sie wszystko wycieka
za bardzo rozjechany odbyt

porady dla początkujących: stosuj pompkę 5-tkę, wazelinuj/mydl (wraz z wodą) to co trzeba oraz pompkę, można też się położyć na boku, tak najwygodniej.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 912 / 0
Najlepiej podawać kota p.r nad jakąś miską.Jak się wyleje to nabieramy z powrotem do pompki i podajemy powtórnie.Wcale to nie jest takie trudne:).
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3205 / 176 / 0
UJebany pisze:
Najlepiej podawać kota p.r nad jakąś miską.Jak się wyleje to nabieramy z powrotem do pompki i podajemy powtórnie.Wcale to nie jest takie trudne:).
Jak może się wylać? Wkładasz pompkę na te 3cm i nie ma prawa się coś wylać, po wciśnięciu tłoka powinno iść "luzem". Jeśli nie idzie, to zły kąt i trzeba ekhm "pogrzebać" tj. operować pompką w różne strony aż tłok będzie chodził sprawnie.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 912 / 0
@up Ja nie miałem problemu , że coś wycieka,ale inni mieli problem więc im poradziłem co robić.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.