Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Po jakimś czasie zrobiłem reset. Zacząłem na nowo od 50 ml i skutecznie z niej schodziłem. Problem zaczął się tak w okolicach 8 ml, jak syrop przestał mnie klepać i wtedy też zauważyłem te mini skręty.
Wystąpiły one jak byłem od helu czysty i z tego co teraz widzę, to nie ważne w sumie czy np. z 2 tyg nie pale, czy pale ileś tam dni z rzędu, to i tak i tak te skręty są. Oczywiście nie są one jakieś duże ale trochę to jednak irytuje.
grizzly1982 - ty jesteś aktualnie na programie metadonowym? gdybyś teoretycznie dostał próbkę metadonu to potrafiłbyś ocenić czy jest on rozrabiany czy czyściutki? jestem prawie pewien że mój jest czysty i nie kombinowany ale fajnie by było gdyby osoba pijąca metad na legalu mogła to potwierdzić i rozwiać ten 1% moich wątpliwości.
Ja mam niezależnie od suszy u tego mojego znajomego stałą cenę, 40 zł za 100 ml.
Jest metoda żeby sprawdzić czy syrop nie jest dorabiany wodą, tylko że to w sumie przez net ciężko opisać. Polega to na tym, że przelewasz syrop w szklanke(wystarczy 20ml). Bierzesz nakrętke od jakiegoś napoju lub coś innego i po prostu dolewasz do niego niewielką ilość wody. Wlewając wodę do czystego syropu zauważysz jakby takie pływające gluty. Nie wiem jak to chemicznie się nazywa ale pewnie jest to jakaś reakcja. I teraz tak. Jeżeli syrop jest czysty, to te gluty będą sobie trochę czasu pływać. Na pewno gdzieś około 10 sekund. Jeżeli syrop jest mieszany, to te gluty dosyć szybko znikają i całość lekko się mętna robi. Ogólnie to chodzi o to, że rozwodniony szybciej reaguje z wodą.
Z opowieści plotkarskich słyszałem że teraz 100ml kosztuje 0d 80-100zł. Raczej bliżej stu. W czasach normalnych 50-60zł.
grizzly1982 jeżeli można wiedzieć, to gdzie na programie jesteś?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.