ODPOWIEDZ
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lekki89 »
slcuhaj opiat a te twoje LD to one maja filtr bialy czy normalny? bo ja kupowalem LD czerwone to mialy bialy filtr i byly w bialej paczke z czerwonym napisem LD wiec jak to jest?
  • 33 / / 0
jak biednie: LD niebieskie
jak normalnie: West Silver (ostatnia wersja opakowania czarna jest miooooodzio)
jak się przelewa: Lucky Strike.
odpierdalam kambeka!

ale tak reasumując całą moją wypowiedź: możesz mi possać.
  • 78 / 2 / 0
Na codzień Marlboro Light lub Czrwone, rzadziej Camele a od czasu do czasu Lucky Strike, Sobieksie lub Westy.
Jak kasy brak to ukraińskie L&M lub Monte (firmy Zott), które w moim mieście można kupić na ulicy :)
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2007 przez Neuro Snake, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 224 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pjaq »
Wiceroye czerwone tak na co dzień. Z żadka Davidoffy czarne lub palmale czerwone i czasami L&M light i West Ice
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 622 / 28 / 0
lekki89 pisze:
slcuhaj opiat a te twoje LD to one maja filtr bialy czy normalny? bo ja kupowalem LD czerwone to mialy bialy filtr i byly w bialej paczke z czerwonym napisem LD wiec jak to jest?
Normalny.

Te mentolowe mają biały (chyba?).
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lekki89 »
no wlasnie nie kupilem sobie dizsiaj biala paczke z czerwonym LD maja bialy filtr pizde maja jak to LD i sa zajebiste ale twoje pudleko jest lepsze kto jescze lubi LD? opiat chyuba tak to jest jak ktos lubi opiaty lubi spiewac lubi Ld to jest zajebisty
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
U mnie [no dobra, 3 km ode mnie, najbliższy sklep] mają tylko papierosy typu męskie, blablabla i właśnie LD. Z racji tego, że tam pracuję, nie miałam dużego wyboru, jeśli nie pojadę 40 km po normalne papierosy. Kupowałam cienkie z różowym logo i nawet nie były najgorsze. Ale tak to jest, że jak się nie ma to się lubi to co się ma.
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
ironia pisze:
jak się nie ma to się lubi to co się ma.
Lub trochę przerobione: jak się nie ma co się lubi to się kradnie co się da :D
Excellence.
  • 59 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: yuppy »
lajtowe elemy , żółte camele . a jak nie mam swoich a chce sie jarać to nie wybrzydzam
To nie moje są słowa...
<><><>><<><><><><>
Mogłem być kałem albo kosmosem...
>>>>>>>>>>>>>>
mr. don igrkupe we własnej osobie !!!
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: woopy »
Zazwyczaj nevady czerwone a jak mam więcej kasy to Sobieskie.
podglądanie wąsatych staruszek przez lunetę lub zbieranie zużytych przez administratorów patyczków do uszu
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.