Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Aha, i w stanie ugrzania rozsądek niestety nie istnieje. ;-) Uważaj na siebie. Jeśli chce Ci się wymiotować, zwymiotuj i nie powstrzymuj się od torsji.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Edit
Z rozsądkiem a raczej jego braku po opiatach też się oczywiscie zgadzam dlatego napisałam ten post.
Z tym brakiem rozsądku @Jamedris, to oczywiście masz rację. Ja nawet w stanach dość nieprzyjemnych i niebezpiecznych leżałem dalej w łóżku ze słuchawkami na uszach. Powstrzymywałem się od zaśnięcia, ale za nic nie chciało mi się wstać.
Możesz dostać na receptę od internisty bardzo łatwo, jak wiesz co powiedzieć. Trudniej jest klony dostać niż to. Na znanym portalu z końcówką 24 w nazwie też chyba się znajdzie. Tylko drogo wychodzi, ale na baaaaardzo długo powinien starczyć. Nawet jakbyś przedawkowywał codziennie. 10-25mg wystarcza.
No chyba, że przedawkowałeś mocno, naltrexon oral działa po 10-20min, wtedy po prostu dzwoń po karetkę, z tego co wiem policja nie przyjeżdża (a przynajmniej na pewno nie powinna) do przedawkowań.
W drugim osoba poprostu zasypia, nie żnazy że jest to bezpieczne, najlepiej taką osobę "rozchodzić" aby pobudzić krążenie. Siedz3nie nie nie jest w wkaząne.
Jak ktoś myśli że przedawkował i pisze na forum to raczej nie przedawkował.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
31 stycznia 2018zycie to chuj pisze: z tego co wiem policja nie przyjeżdża (a przynajmniej na pewno nie powinna) do przedawkowań.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.