- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
A ten smak... taki pełny, bogaty, wyrazisty i zarazem wyjątkowy, jedyny w swoim rodzaju... ;-)
Ale jak kto woli, ja raczej jestem za drinkami smakowymi, do tego te wrazenia smakowe które są takie pogłębione:D
Ale z czasem jakoś browar do palenia zaczął mi smakować a w chwili obecnej nie wyobrażam sobie lolka bez piwka. Jeżeli chodzi o drinki i wódkę to w ogóle nie pijam bo mi "szkodzi" ;-)
0202122 pisze:Kiedyś też nie przepadałem za piwkiem do jointów, jeszcze miałem w szyjce a już żałowałem że otwarłem...
Ale z czasem jakoś browar do palenia zaczął mi smakować a w chwili obecnej nie wyobrażam sobie lolka bez piwka. Jeżeli chodzi o drinki i wódkę to w ogóle nie pijam bo mi "szkodzi" ;-)
Jak na moje gusta to mix jest wporzo, jak sie zna własne możliwości.
zielsko123456789 pisze:a ja zauważyłem takie efekt ze jezeli wypijemy srednia ilosc alkoholu np. pół litra wódki na trzy osoby i nie mamy w sumie jakiejś mocnej bani to po poźniejszym zapaleniu staffu oprócz efektów jakie wystepuja po spozyciu marihuany dochodzą dość mocne efekty wcześniejszego picia (mimo iż wcześniej nie dalo sie za bardzo ich odczuć) :-)
Co do tematu to uważam że marihuana + alko to bardzo dobry miks. W sumie to rzadko palę bez browara. Ale też zaznaczam że nie zawsze jest to dobre połączenie. Np na imprezie gdzie leje się dużo wódki lepiej nie palić bo to może się źle skończyć. Ale kilka piwek + parę jointów daje wg mnie najlepszą fazę.
C.R.E.A.M.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.