SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
krzysztoff pisze: kto z was wie czy moza brac paroxetyne razem z spamilanem???
a czy moglby ktos cos powiedziec o takimze polaczeniu czyli paro+spamilan?paroxetyne biore od 3 miechow i slabo mi dziala. kumpel poradzil mi zebym sprobowal jeszcze spamilan.piszcie cokolwiek wiecie na temat spamilanu .przepraszam od razu se w tym temacie o tym pisze ale nie wiem gdzie tenze spamilan mialbym umiescic .co to w ogole jest? heh
a, i wiem tylko tyle ze od poczatku tego roku ten lek jest zupelnie za darmo !
Ah i zapomnialem jeszcze o jednym - niweluje negatywny wplyw SSRI na wacusia :cheesy: Tutaj jak najbardziej dobrze dziala, to dla tych wszystkich kotrzy narzekaja na libido po SSRI, juz kiedys o tym pisalem w tym dziale ale cieciom sie nei chce ruszyc oczami i przeczytac kilka tematow do tylu wiec.... JEZELI CI NIE STAJE I NIE MOZESZ SIE SPUSCIC NAPIERDALAJ SPAMILAN
krzysztoff pisze: cos mi sie zdaje ze ten spamilan to jakies placebo jest.sama cena jest dziwna heh ale tak czy siak sproboje bo co tam szkodzi...
O buspironie jest wiele pozytywnych opinii, wątpie aby to bylo placebo.
Wirus ja na sertralinie z wackiem nie mialem problemów, moze lekko obnizone libido, ale i tak w porownaniu z fluksa to nie bylo zadnych.
Zobacze jak bedzie na paro... we wtorek mija tydzien i przechodze na 20mg, biore tez bupropion (on tez pomaga na libido, chroni przed hiperprolaktynemia, do tego pobudza i ulatwia wstawanie - do paroksetyny jak znalazl) w dawce 150mg od piatku, chyba mi zostaly jeszcze resztki fluxy bo juz mi sie poprawila lekko pewnosc siebie albo to placebo.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.