seb123 pisze: ja bym chcial znac chociaz taką co bake pali.... zawsze trzeba sie gdzies chowac przed laskami zeby zapalic <głupota>
U mnie też większość jest kobiet które nie palą, ale bez przesady chować się przed nimi nie trzeba. Dużo znajomych co furają (ale to balachary, balety itd więc w sumie nie ma się co dziwić), mało co palą ale się znajdą. Nie mam żadnej znajomej co je jakiekolwiek psychodeliki (grzyby, LSD, czy nawet acodin!). Co do pierwszej grupy to wiadomo, chciałbym się jednak odnieść do tych co palą bakę.
Znam kilka takich, ale nie palę z nimi. Co jest głównym powodem? Na pewno nie to, że się mało znamy czy coś. Często się widujemy, dobrze się nam gada ale raczej na trzeźwo. Jak są pijane czy wstawione to jeszcze pół biedy ale jak zaczynają palić to im coś odpierdala. Niektóre są niezdrowo nadpobudliwe i nie do wytrzymania, drugie się po prostu zamkną i przez dwa dni palenia nic nie mówią, żeby potem się popłakać i położyć spać. Nawet jedna jest taka co ją nie klepie mimo solidnych paleń (z tą jak na razie nie paliłem dużo więc w sumie może kiedyś coś się zmieni). Generalnie moje spostrzeżenie jest takie, że baby na mj są złe i chuj. Nie wykluczam, że nie ma wyjątków potwierdzających moją regułe, twierdzę jednak, że są one w mniejszości. Z kobietami nie ma tego fazowania i wspólnej fazy. Nawet chillout potrafią zjebać. Moje odczucia są takie a nie inne ponieważ nie paliłem wiele razy z kobietami głownie dlatego, że wspólna faza nie była tak zajebista jak z kolegami.
Po dzisiejszym robię przerwę
Kura pisze:No jak się ma 15 lat to się chowa.seb123 pisze: ja bym chcial znac chociaz taką co bake pali.... zawsze trzeba sie gdzies chowac przed laskami zeby zapalic <głupota>
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
O innych środkach szkoda się wypowiadać. Żadne psychodeliki, "żaden akodin"!
A w mieście Kury to dużo jest fajnych panien... Czeejo.
Kura pisze: Nie wykluczam, że nie ma wyjątków potwierdzających moją regułe, twierdzę jednak, że są one w mniejszości. Z kobietami nie ma tego fazowania i wspólnej fazy. Nawet chillout potrafią zjebać. Moje odczucia są takie a nie inne ponieważ nie paliłem wiele razy z kobietami głownie dlatego, że wspólna faza nie była tak zajebista jak z kolegami.
seb123 pisze: ...
, poprostu mieszkam w nie duzej miejscowości i tych którzy próbują/próbowali czegokolwiek"nielegalnego" jest hmm...3? ...
korkorio pisze:Jakbyś miał swoją kobietę, która zapali czy zje coś to spodobało by Ci się.Kura pisze: Nie wykluczam, że nie ma wyjątków potwierdzających moją regułe, twierdzę jednak, że są one w mniejszości. Z kobietami nie ma tego fazowania i wspólnej fazy. Nawet chillout potrafią zjebać. Moje odczucia są takie a nie inne ponieważ nie paliłem wiele razy z kobietami głownie dlatego, że wspólna faza nie była tak zajebista jak z kolegami.
Zawsze myślałem, że laskom częściej odpierdala jak się najarają, a tu patrz - taki ranking:
A. - lubi żadko, lubi do seksu albo bez seksu, ale z facetem; odpierdala jej - popada w jakieś paranoje, agresję, poczucie winy itp.
J. - lubi żadko; bardzo dobrze to znosi, jak sama mówi: słabo na nią działa, otwiera się przy tym jak żadko kiedy, budzi się w niej taka słodka dziewczynka, choć bardziej wulgarna niż na co dzień i mniej czuła, luta pozytywna
K. i jej kumpela K. - kochana pozytywna bomba, na maksa sympatyczna, mają zawsze ochotę wszystkich wyściskać i porobić głupie gagi.
To ciekawie się zestawia z moją bombą: wjeżdża introspekcja, luta filozoficzna, psychologiczna, wkręta na muzę, wkręta na misję; albo przeciwnie - mega-gadatliwość.
Ganja na każdego działa inaczej - ot cała filozofia, niezależnie od płci.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Verv pisze: O, przypomnialo mi sie kilka dziewuch z którymi mogloby byc fajnie, niemalo slyszalem, ale nie mialem okazji.
Hurra, diese Welt geht unter
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.