Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 184 / 7 / 0
Teraz to chyba poniżej 100 ml nie znajdziesz.
  • 3215 / 416 / 0
25-30zł
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / / 0
Jaką macie cene neba pudru oraz pente w krysztale ?
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 1857 / 70 / 80
Przecież w każdym sklepie jest inna cena.
  • 170 / / 0
Sorry chodziło mi o najtańszą.
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 155 / 4 / 0
iboganina w pl? (pomijajac kwestie dostepnosci)
  • 416 / 18 / 0
ciężko dostępna %-D

chcesz wyjść z nałogu?
  • 3898 / 239 / 13
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 83 / 1 / 0
Po ile kupujecie PEA? 120 x 500mg = 60g za 99 zeta z przesyłką to znośna cena?
  • 934 / 12 / 0
thclower pisze:
iboganina w pl? (pomijajac kwestie dostepnosci)
Nie wiem czy to dużo czy mało szczerze mówiąc bo tym się nigdy nie interesowałem ale w takich cenach widziałem: ekstrakt wszystkich alkaloidów (ibogaine, ibogaline, ibogamine) 80usd/g, ibogaine hcl 270usd/g.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.