No i jeszcze raz to napiszę: umiejętności manualne. Jak nie masz, odpadasz.
A pompek używam takich, jakie dostanę w aptece, więc przeważnie BD i niestety bez gumowego zakończenia tłoczka. :(
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
http://sklep.sigmed.pl/product_info.php ... ts_id=7348
http://cezal.net/artykuly-jednorazowe/1 ... okiem.html
Poza tym szczerze wątpię w Twoje umiejętności.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Podałem metkatynon dożylnie, 2 ml.
Do 1ml nic mnie nie szczypało. Gdy wlałem drugą połowę zaczęło się.
Wyjąłem igłę, krew leciutko popłynęła - zatamowałem - oczywista sprawa.
Po chwili poczułem lekki ból po zginaniu ręki, zrobił mi się lekki obrzęk. I teraz pytanie -
jestem już jakoś po 20 minutach od iniekcji, ból prawie zszedł, mam wrażenie jakby obrzęk się pomniejszył - dziwne, co mogłem zrobić? Skoro ból tak szybko zszedł, a opuchlizna zmalała? Wyskoczyłem sobie z żyły, potem polało się pod skórę?
Czy powinienem się spodziewać jakiejś opuchlizny jutro?
Ah, nie sądziłem, że popełnię jakiś błąd... ostatnio wyszło mi bardzo dobrze i PO było także niesamowicie.. :>
Ważny edit:
Opuchlizna zniknęła całkowicie, bólu już prawie w ogóle nie czuję. Ciekawa sprawa, aczkolwiek podejrzewam, że już nie ma co rozwiązywać tego problemu. Choć jeśli komuś się chce, niech piszę, proszę. ;)
Następnym razem będę bardziej uważać, podejrzewam, że przebiłem żyłę ze względu na to pod jakim kątem trzymałem strzykawkę. Kolejny raz będzie pomyślny.
Dodam jeszcze, że mam bardzo wrażliwy organizm i aktualnie 2 ml bardzo mnie potrafi napierdolić tą zbereźną rzeczą, hehe. :D
Co do ilości - podczas fazy zdecydowałem, że starczy i zmarnowałem resztę specyfiku, cóż. ;)
Mam jeszcze jedno bardzo ważne pytanie. Jeśli mam lekki ślad po ukłuciu na skórze - to.. kiedy żyła będzie już zdatna do użytku? Aplikowałem ostatnio metkata coś z 5 dni temu.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.