Czy jak prześpię teraz te dwie nocki na benzo to czy heksio będzie dobrze działał? Ostatnia kreska dała cały chuj.
P.S To jest tylko moja, subiektywna opinia ty możesz uważać zupełnie na odwrót. ;)
Od wczorajszego zjazdu który zaczął się o ok 14(razem z wielkimi oczami). Przespałam się, źle, krótko ale jednak jakoś. Rano się budzę muszę wyjść a tu dalej rozpierdzielone źrenice. Poczytałam co można zrobić, więc najadałam się( w tym wypiłam czystą glukozę wymieszaną z witaminami- nic nie dało).
To ostatecznie, naprawdę ostatecznie bo nie chaiałam ale musiałam zjeść tą kodeinę, po godz nic. Od wczoraj do teraz oczy zmniejszyły się minimalnie. W ciemnych pomieszczeniach dalej są takie że każdy pozna. Dodatkowo stały się jakieśtakie wypukłe i jakby czerń była głębsza.
Wszelkie sposoby jakie słyszałam do pozbycia się tych krowich oczu wypróbowałam.
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
mochi7 pisze:Nie do końca wiem gdzie to napisać więc napiszę tu.
Od wczorajszego zjazdu który zaczął się o ok 14(razem z wielkimi oczami). Przespałam się, źle, krótko ale jednak jakoś. Rano się budzę muszę wyjść a tu dalej rozpierdzielone źrenice. Poczytałam co można zrobić, więc najadałam się( w tym wypiłam czystą glukozę wymieszaną z witaminami- nic nie dało).
To ostatecznie, naprawdę ostatecznie bo nie chaiałam ale musiałam zjeść tą kodeinę, po godz nic. Od wczoraj do teraz oczy zmniejszyły się minimalnie. W ciemnych pomieszczeniach dalej są takie że każdy pozna. Dodatkowo stały się jakieśtakie wypukłe i jakby czerń była głębsza.
Wszelkie sposoby jakie słyszałam do pozbycia się tych krowich oczu wypróbowałam.
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
:yay:
mochi7 pisze:...
Naprawiono cytat. | Marlboro
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?