Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
@Uriel1 Ja Ci tylko napisałem że heksen, w moim przypadku daje radę przy dwóch dobach bez praktycznie żadnych spadków. (Odnośnie Twojego ostatniego stwierdzenia w poprzednim poście.) A tak w ogóle, wniosek jest taki czytając te tripy że to gówno działa na każdego inaczej. A tak z innej beczki, wielki plus za znikomą chęć dorzucania. Dwie doby i zjadłem może 300 + trochę dla sąsiada. Paka leży w zasięgu wzroku, nabita syto i ciągle mnie namawia do zjedzenia i mam wyjebane. Nigdy nie odmówiłem innym stimom.
Czy jak prześpię teraz te dwie nocki na benzo to czy heksio będzie dobrze działał? Ostatnia kreska dała cały chuj.
  • 1817 / 108 / 0
Mnie się nie chce opisywać i porównywać PVP i HEXENA w sposób szczegółowy, opisowy i z odpowiednią lubością bo po prostu jestem w tym słaby, ale napiszę krótko. Według mnie alfa-pvp jest sto razy lepsza od HEXENU pod każdym względem. HEX nie ma żadnego podjazdu do PVP, ponieważ działa on dużo, dużo gorzej i to nie są substancje które można stawiać na równi i porównywać je. To tak jakby porównywać amfetaminę (tu pvp) za kofeiną (HEX), no sami przyznajcie że substancje nie do porównania ponieważ dzieli je przepaść, albo np. to jak porównanie heroiny (pvp) z kodeiną (HEX) no substancje dzielą lata świetlne żeby można je było porównać.

P.S To jest tylko moja, subiektywna opinia ty możesz uważać zupełnie na odwrót. ;)
  • 155 / 3 / 0
można to wykryć na testach na narkotyki? Jeśli tak to jako co? nigdzie nie moge znaleźć info.
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 1168 / 53 / 0
Nie, nie można.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
Nie do końca wiem gdzie to napisać więc napiszę tu.
Od wczorajszego zjazdu który zaczął się o ok 14(razem z wielkimi oczami). Przespałam się, źle, krótko ale jednak jakoś. Rano się budzę muszę wyjść a tu dalej rozpierdzielone źrenice. Poczytałam co można zrobić, więc najadałam się( w tym wypiłam czystą glukozę wymieszaną z witaminami- nic nie dało).
To ostatecznie, naprawdę ostatecznie bo nie chaiałam ale musiałam zjeść tą kodeinę, po godz nic. Od wczoraj do teraz oczy zmniejszyły się minimalnie. W ciemnych pomieszczeniach dalej są takie że każdy pozna. Dodatkowo stały się jakieśtakie wypukłe i jakby czerń była głębsza.
Wszelkie sposoby jakie słyszałam do pozbycia się tych krowich oczu wypróbowałam.
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 1817 / 108 / 0
Tak dziewczynko idź już może w końcu spać. Jak się porządnie wyśpisz to Ci i oczy zejdą. ;)
  • 372 / 9 / 0
mochi7 pisze:
Nie do końca wiem gdzie to napisać więc napiszę tu.
Od wczorajszego zjazdu który zaczął się o ok 14(razem z wielkimi oczami). Przespałam się, źle, krótko ale jednak jakoś. Rano się budzę muszę wyjść a tu dalej rozpierdzielone źrenice. Poczytałam co można zrobić, więc najadałam się( w tym wypiłam czystą glukozę wymieszaną z witaminami- nic nie dało).
To ostatecznie, naprawdę ostatecznie bo nie chaiałam ale musiałam zjeść tą kodeinę, po godz nic. Od wczoraj do teraz oczy zmniejszyły się minimalnie. W ciemnych pomieszczeniach dalej są takie że każdy pozna. Dodatkowo stały się jakieśtakie wypukłe i jakby czerń była głębsza.
Wszelkie sposoby jakie słyszałam do pozbycia się tych krowich oczu wypróbowałam.
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
Masz paranoje, uspokój się zjedz dobrze i się wyśpij . Wcześniej pisałaś, że pomyliłaś worki hex-ena z 4fmph, a dawkowanie tego drugiego jest mniejsze więc pewnie stąd ta mania połączona z paranoją.
  • 70 / 10 / 0
Ja też następnego dnia miałem tak wyjebane oczy że szkoda opisać a moim sposobem na to było 2-dcnek. Serio mała ilość zwęziło mi trochę źrenice i wyjście do ludzi wydawało się bezprzypałowe :D
Uwaga! Użytkownik Dysozwierz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
Co lepiej brać i co wychodzi bardziej ekonomiczniej 3g mdphp czy 3g hexenu?
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 32 / 2 / 0
mochi7 pisze:
...
jesteś pewna, że to był HEX-EN? Ja po tym miałam źrenice jak szparki, takie maleńkie.

Naprawiono cytat. | Marlboro
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?