Profil działania: psychodelik
Wejście natychmiastowe podjęzykowo, oralnie po kilku minutach.
Pomieszane z alkoholem daje stymulację.
Dawkowanie, "na oko" 20-50mg
Czas działania: peak 2-3 godziny.
Podane drugi raz, tego samego dnia nie działa w ogóle.
Co to może być?!
substancja bardzo przypomina tą z foto.
duży kryształ lekko żółtawy
co to może być:
działa - zarówno sniff jak i oral
- 100mg daje dobra stymulacje i ciekawą euforię - euforia trwa może 20 min - czas ogólny trwania ok 3-4 godziny łagodny zjad ( prawie w cale - substancja Cię opuszcza i tyle )
- dorzutki działają - wszystkie niemalże identycznie - i w zależności ile nie jadłeś i ile jeszcze twoje serducho może - działaja za każdym razem tak samo
- duże parcie na więcej...
- nie masakruje nosa
chyba najbardziej ekonomiczna substancja z jaka się spotkałem... i do dziś nie wiem co to było
eso pisze:to na foto wyglada na alfa-pvp, opis tez by pasowal.
alfa wypierdala juz w bardzo malych dawkach, no i jest zajebiste cisnienie na dorzucanie. ja walilem az sie skonczylo, ciezko sie powstrzymac.
chociaz nie wiem, 100mg? to by jakas przezeniona musiala byc i to mocno.
Ostatnio w moim niewielkim mieście pojawił się nowy temat, z początku nazywany był 'brązową fetą' ale nazwa szybko się zmieniła na 'brąz'.
Jest to proszek koloru brązowego/beżowego za 50 zł ok. 0.6-0.7g działa troche pobudzająco ale bardziej euforyzująco, działanie trwa jakieś 2-3h po kresce ok. 100mg praktycznie bez tolerki.
Co najdziwniejsze kumpel po buchach, wódce i tym brązie zasnął normalnie przy stole, obudził się zajebał kreske i spał dalej, ciężko mi to jest zrozumieć. Słyszałem też o drugim przypadku zaśnięcia po tym jak gościu po kilku kreskach w krótkim odstępie czasu zasnął, ale podobno łatwo go obudzili. Zauważyłem u siebie, że lepsza bania po tym wchodzi jeśli przed tym sobie zajaramy i/lub się napijemy.
Zjazd praktycznie zerowy i kłopotów z zaśnięciem nie ma. Dzień po może utrzymywać się polepszony nastrój, lecz możemy też być troche zmęczeni.
Życie to najlepszy narkotyk...
ćpak pisze:Wygląd: białe grudki łatwo rozpadające się na sypki, prawdopodobobnie lekki, proszek
Profil działania: psychodelik
Wejście natychmiastowe podjęzykowo, oralnie po kilku minutach.
Pomieszane z alkoholem daje stymulację.
Dawkowanie, "na oko" 20-50mg
Czas działania: peak 2-3 godziny.
Podane drugi raz, tego samego dnia nie działa w ogóle.
Co to może być?!
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.