Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Daje jakis zapach ale bardziej ziolowy niż dobrego stuffu.
Znajomi, dopóki nie powiedziałem, czym powinno pachnieć, nie domyslili się.
Wiecie może gdzie mógłbym dostać Marschmallow o takim wyglądzie?
[ external image ]
Ewentualnie polećcie jakiś sklep, gdzie mógłbym dostać dobrą jakość Marschmallow (podobna troszkę do mj, konsystencja miękka i puszysta).
Dzięki za odpowiedzi,
Pozdrawiam.
I jaki prawoślaz polecacie? Jaki rodzaj, sklep?
Na Allegro jest takie coś: http://allegro.pl/prawoslaz-lisc-marshm ... 64601.html
Tylko trochę drogie... Ale nawet nieźle wygląda...
Jeśli byś to zamierzał kupować to odradzam. Kiepski, palący w gardło smak a po potraktowaniu acetonem robią się suche i łamliwe. Być może gdyby spryskać a nie moczyć to byłoby lepiej
damianssj661 pisze:@brt Nie jestem pewien czy to to samo ale zobacz herbal tops na magicznyogrod.
Jeśli byś to zamierzał kupować to odradzam. Kiepski, palący w gardło smak a po potraktowaniu acetonem robią się suche i łamliwe. Być może gdyby spryskać a nie moczyć to byłoby lepiej
W roztwór 150ml acetonu + 1g AM-2201 poszło 50gr tego czegoś (aemka rozrobiona w 100ml, ale na 50gr podkładu było za mało acetonu, wiec dolałem do słoja po wrzuceniu podkładu). Nie stały się po wysuszeniu łamliwe, aceton odparował w niecałe 2 godziny.
Jest puszyste, dobrze w dłoni się modeluje i dobrze zapycha lufe. Ciężko się troszkę rozpala (być może ówczesne wysuszenie w piekarniku/na słońcu przed wrzuceniem do roztworu by pomogło), ale dym nie gryzie, w smaku moim zdaniem neutralny, na pewno o wiele bardziej od szałwii.
Efekt - 1 lufa zabita dość sytym kołczanem zrobiona w 3 zamaszyste buszki (wiadra nie chciało mi się konstruować) = Intelektualna, pobudzająca, euforyczna i kreatywna faza na 45-55 minut.
Czy można w nim rozpuścić kanna ? Zrobiłem próbę na szkle i nie zostawia prawie wcale osadu. Tylko czy się nie przekrence od tego składu (acetone, etyl acetate, alcohol denat. ,aqua, propylene glycol, panthenol, polysorbate-20, tocophreol, parfum, limonene, butylpenthyl methylpropional, citral, linalool, geraniol) Szczególnie nie pokoi mnie ten alcohol denat. Robił ktoś już maczanke na zmywaczu do paznokci ?
Życie to najlepszy narkotyk...
Życie to najlepszy narkotyk...
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.