Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Daje jakis zapach ale bardziej ziolowy niż dobrego stuffu.
Znajomi, dopóki nie powiedziałem, czym powinno pachnieć, nie domyslili się.
Wiecie może gdzie mógłbym dostać Marschmallow o takim wyglądzie?
[ external image ]
Ewentualnie polećcie jakiś sklep, gdzie mógłbym dostać dobrą jakość Marschmallow (podobna troszkę do mj, konsystencja miękka i puszysta).
Dzięki za odpowiedzi,
Pozdrawiam.
I jaki prawoślaz polecacie? Jaki rodzaj, sklep?
Na Allegro jest takie coś: http://allegro.pl/prawoslaz-lisc-marshm ... 64601.html
Tylko trochę drogie... Ale nawet nieźle wygląda...
Jeśli byś to zamierzał kupować to odradzam. Kiepski, palący w gardło smak a po potraktowaniu acetonem robią się suche i łamliwe. Być może gdyby spryskać a nie moczyć to byłoby lepiej
damianssj661 pisze:@brt Nie jestem pewien czy to to samo ale zobacz herbal tops na magicznyogrod.
Jeśli byś to zamierzał kupować to odradzam. Kiepski, palący w gardło smak a po potraktowaniu acetonem robią się suche i łamliwe. Być może gdyby spryskać a nie moczyć to byłoby lepiej
W roztwór 150ml acetonu + 1g AM-2201 poszło 50gr tego czegoś (aemka rozrobiona w 100ml, ale na 50gr podkładu było za mało acetonu, wiec dolałem do słoja po wrzuceniu podkładu). Nie stały się po wysuszeniu łamliwe, aceton odparował w niecałe 2 godziny.
Jest puszyste, dobrze w dłoni się modeluje i dobrze zapycha lufe. Ciężko się troszkę rozpala (być może ówczesne wysuszenie w piekarniku/na słońcu przed wrzuceniem do roztworu by pomogło), ale dym nie gryzie, w smaku moim zdaniem neutralny, na pewno o wiele bardziej od szałwii.
Efekt - 1 lufa zabita dość sytym kołczanem zrobiona w 3 zamaszyste buszki (wiadra nie chciało mi się konstruować) = Intelektualna, pobudzająca, euforyczna i kreatywna faza na 45-55 minut.
Czy można w nim rozpuścić kanna ? Zrobiłem próbę na szkle i nie zostawia prawie wcale osadu. Tylko czy się nie przekrence od tego składu (acetone, etyl acetate, alcohol denat. ,aqua, propylene glycol, panthenol, polysorbate-20, tocophreol, parfum, limonene, butylpenthyl methylpropional, citral, linalool, geraniol) Szczególnie nie pokoi mnie ten alcohol denat. Robił ktoś już maczanke na zmywaczu do paznokci ?
Życie to najlepszy narkotyk...
Życie to najlepszy narkotyk...
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.