Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 1130 / 48 / 0
W lutym zamawialem, bo mialem urlop i 2v2 standardowo zamiatala. Wczoraj zlozylem kolejne zamowienie z okazji swiat, wiec bede wiedzial jak z jakoscia obecnie w poniedzialek. Chyba, ze narkomaty sie postaraja wyjatkowo (juz raz tak sie zdarzylo, ze dostalem w sobote paczke wyslana w piatek), to napisze Wam w sobote.
  • 1151 / 230 / 7
2v2 dla fanów innej rzeczywistości, odcięcia, "karania" to przesadne określenie ale w tym kierunku to idzie.

1v2 jest lżejsze i nie wchodzi tak mocno na zdolność logicznego myślenia. Do umilenia sobie czasu bez grubych jazd.

1 i 2 nie próbowałem.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 785 / 16 / 0
wogole jaki sklad jest tego 2v2 ? i gdzie to mozna zakupic ;d
  • 1203 / 21 / 0
@eso @LOBO87 - Wg mnie "2v2" > "1v2" > "3".
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 3959 / 148 / 0
dziex, przypomne sobie zatem 2.2
deoodeoo pisze:
wogole jaki sklad jest tego 2v2 ? i gdzie to mozna zakupic ;d
wpisz w duckduckgo 'shamanshop'
niedojebanie genetyczne
  • 1864 / 699 / 0
No i poszło zamówienie 3g 2v2 i 3g 1v2, teraz tylko czekać na paczuszkę :gun: Ciekawy jestem czy zejdzie mi w jedną noc, jak to często bywało %-D , czy starczy chociaż na dwa wieczory :P
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 58 / 3 / 0
Żółty mocz po 2v2 to oznaka odwodnienia czy te roślinki po prostu tak zabarwiają? Szczególnie po oralu.
LOBO jak można przepalić 6g w jeden dzień? Ogólnie jakie odczucie po takich maratonach, przecież to tak cholernie muli jak faza zejdzie....
PS nowy sort jest w porządku
  • 1864 / 699 / 0
Mulic muli hehe, ale jak zacznę to nie mogę skończyć, na drugi dzień taki jakby kac ale do alkoholowego kaca bez podjazdu nawet.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 785 / 16 / 0
no ok ale co z tego jak niewiem jak sie to nazywa wogole jaka nazwa jest tego ziola ?
  • 1864 / 699 / 0
up esktrakty->kompozycje z natury->2v2, a swoją drogą szaman chyba nie wyrabia z produkcją :moody: Zamówienie poszło w czwartek w nocy i miałem nadzieję że wyśle w piątek bo pobraniówka i będę miał już na poniedziałek, a tak dostane w środę najwcześniej jak mam wolne i spizgam wszystko w jeden dzień :wall: Eh mogłem zamówić 6g 2v2 niż tą 1v2 :nuts: , ale trudno :-D
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.