Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 111 / 0
Re: MDPV
Nieprzeczytany post autor: scr »
raven gray pisze:
MDPV jeszcze istatnieje? Przecież to gówno jakich mało normalnie.
Jakie gówno? MDPV to jest the best stimulant ever made. Kwestia dawki i drogi podania - tylko doustnie, max 2mg. Próbowałeś tak, czy masz wyrobioną opinię na doświadczeniu z przedawkowaniem?
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 245 / 13
@belejaki - mylisz się chłopie... Wszystko zależy od czasu przechowywania, szczelności zamknięcia i procedury nabierania kolejnej dawki. Gdyby zachować pewne standardy to masz rację, ale życie to życie i czasem z lenistwa się tam dostarczy i pożywki i "życia" ;).
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 102 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Faza »
Po jakim czasie MDVP załaduje się po podaniu doustnym?
  • 1628 / 199 / 0
scr, posłałem Ci maila.

@up Jak każdy keton podejrzewam. 15-30 minut.

@edit: A już odpisałeś. %-D
  • 102 / / 0
No to albo dilec mnie wychujał albo coś ze mną nie tak

Załadowałem 2 mg i nic. To było 50 min temu...
  • 1987 / 111 / 0
Faza pisze:
Po jakim czasie MDVP załaduje się po podaniu doustnym?
W moim przypadku przy tym roztworze wodnym było to ok. 35 minut. 35 minut oczekiwania na niesamowite dopaminowe pierdolnięcie. 35 minut. Potem czujesz, że coś się zaczyna dziać. Wchodzi przez kilka minut i jest rush. Tak, to właśnie dlatego dawkowanie MDPV można kontrolować drogą doustną. Podejrzewam, że jeszcze lepszy byłby patent z pigułką extended release.
artur019 pisze:
scr, posłałem Ci maila.

@up Jak każdy keton podejrzewam. 15-30 minut.

@edit: A już odpisałeś. %-D
:D
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / / 0
Czyli to co rozpuściłem w wodzie to nie wiadomo co
  • 1987 / 111 / 0
Faza pisze:
No to albo dilec mnie wychujał albo coś ze mną nie tak

Załadowałem 2 mg i nic. To było 50 min temu...
Hehehe widzisz. Jeszcze jedna bardzo ważna rzecz. Jak tego nie znasz to tego nie poczujesz. Że coś się działo poczujesz dopiero jak zejdzie. Nie oczekuj. To jest NDRI, a nie releaser. Puść sobie jakąś muzę, albo zrób coś zajebistego, wtedy poczujesz powera. Tu nic się nie dzieje samo bez powodu.

Częstowałem MDPV znajomych na domówce i efekt był taki, że ci co wzięli, to po 40 minutach zaczęli się bardzo energicznie poruszać się w rytm muzyki i mówić:
- czujesz coś?
- nie
- ja też nie

a ci co nie brali siedzieli na kanapie bez ruchu i patrzyli na nich:
- no tak...

A dopiero po paru godzinach jak zeszło, to mówili "wooow, jednak działało".

Aha, pod żadnym pozorem nie dorzucaj!!!!! Względnie zapodaj jeszcze 2mg za godzinę, ale nie więcej. Potem poczekaj minimum 4 godziny.
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2014 przez scr, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 272 / 6 / 0
scr pisze:
raven gray pisze:
Jakie gówno? MDPV to jest the best stimulant ever made. Kwestia dawki i drogi podania - tylko doustnie, max 2mg. Próbowałeś tak, czy masz wyrobioną opinię na doświadczeniu z przedawkowaniem?

Kurcye paka no jebem kiedzsik kiedzđtego ze 20-30 mg to kucza wole 2-fa.Elo bolo
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 111 / 0
raven gray pisze:
scr pisze:
raven gray pisze:

Kurcye paka no jebem kiedzsik kiedzđtego ze 20-30 mg to kucza wole 2-fa.Elo bolo
No widzisz, to jebłeś 15 razy za dużo. Jakbyś jebnął naraz 2 gramy 2-fa to co byś o 2-fa pomyślał?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.