Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
raven gray pisze:MDPV jeszcze istatnieje? Przecież to gówno jakich mało normalnie.
@up Jak każdy keton podejrzewam. 15-30 minut.
@edit: A już odpisałeś.
Załadowałem 2 mg i nic. To było 50 min temu...
Faza pisze:Po jakim czasie MDVP załaduje się po podaniu doustnym?
artur019 pisze:scr, posłałem Ci maila.
@up Jak każdy keton podejrzewam. 15-30 minut.
@edit: A już odpisałeś. %-D
Faza pisze:No to albo dilec mnie wychujał albo coś ze mną nie tak
Załadowałem 2 mg i nic. To było 50 min temu...
Częstowałem MDPV znajomych na domówce i efekt był taki, że ci co wzięli, to po 40 minutach zaczęli się bardzo energicznie poruszać się w rytm muzyki i mówić:
- czujesz coś?
- nie
- ja też nie
a ci co nie brali siedzieli na kanapie bez ruchu i patrzyli na nich:
- no tak...
A dopiero po paru godzinach jak zeszło, to mówili "wooow, jednak działało".
Aha, pod żadnym pozorem nie dorzucaj!!!!! Względnie zapodaj jeszcze 2mg za godzinę, ale nie więcej. Potem poczekaj minimum 4 godziny.
scr pisze:Jakie gówno? MDPV to jest the best stimulant ever made. Kwestia dawki i drogi podania - tylko doustnie, max 2mg. Próbowałeś tak, czy masz wyrobioną opinię na doświadczeniu z przedawkowaniem?raven gray pisze:MDPV jeszcze istatnieje? Przecież to gówno jakich mało normalnie.
Kurcye paka no jebem kiedzsik kiedzđtego ze 20-30 mg to kucza wole 2-fa.Elo bolo
raven gray pisze:scr pisze:Jakie gówno? MDPV to jest the best stimulant ever made. Kwestia dawki i drogi podania - tylko doustnie, max 2mg. Próbowałeś tak, czy masz wyrobioną opinię na doświadczeniu z przedawkowaniem?raven gray pisze:MDPV jeszcze istatnieje? Przecież to gówno jakich mało normalnie.
Kurcye paka no jebem kiedzsik kiedzđtego ze 20-30 mg to kucza wole 2-fa.Elo bolo
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.