Nie każdy się wpierdala w bzd jak głupi ziomeczku.
Nadrabiam medyczną marihuaną ale dużo wapuję ponad zdarza się 30g/mies. Mój drug od choice.
Przyszłość jest dla mnie lepsza. Więcej zioła mniej leków ostawiam także w 100% alkohol
Aha rzuciłem też ssri bo nie pomagają. Także sprawy idą w dobrym kierunku powolutku do przodu.
Pregabalinę w którą byłem wjebany biorę 150/d czasem wcale.
one by one we will take you
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Odpowie mi ktoś na posta z poprzedniej strony?
01 września 2023migdałowa pisze: Mam pytanie, bo najwyraźniej jestem ewenementem.
Miałam kilka miesięcy 0, zupełnie nic. Potem 2 tyg bupra. Bbenzo, w ostatnie 3 tygodnie trochę Cloranxenu, Zolpidemu. (Działanie odczuwalne).
Od poniedziałku do środy 120 mg bromazepamu, w ciągu DOBY 40 MG CLONA I właściwie to prawie nic. Podanie p.o.
Wcześniej 2 mg mnie usypiały, po 4 byłam naćpana.
Co się dzieje?
DLACZEGO???
Btw karyzoprodol by ci się bardzo spodobał, a jest łatwo dostępny.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Prowadzę ćpunski dzienniczek, dokładnie ilość i godzina podania zawsze jest, żeby nie gubić leków i mieć iluzję kontroli.
Przez dzień clonowy sporo czasu spedzilam pisząc i rozmawiając, stąd wiem że byłam przytomna i w logicznym kontakcie.
Widziałam się dzień później z psychiatrą, bez większych problemów wstałam i normalnie funkcjonowałam. Uznał, że mój mozg to chimera, a GABA jest jajecznicą.
Spoko. Dziękuję?
Dalej nie wiem, czemu takie dawki
(rozłożone na dobę, 6+4+ 5 + 5 + 10 czyli na raz max 20 mg) (zaraz 2 mg x 10 tabletek to 20 mg, tak, zgadza się. Ciężka matematyka
Na nie zadziałały bardzo mocno, czułam że jestem pod wpływem, ale nie na tyle, żeby było widać.
Dzisiaj mnie ładnie zrobiło 6 mg clona i 30 mg bromazepamu.
Wtf?
Większość leków miorelaksacyjnych dostaje od neurologa, który wie, że jestem F19 więc raczej nie dostanę nic dobrego, a już zwłaszcza niedostępnego w Polsce. Ale bardzo dziękuję za pomysł i odpowiedź!
scalono - detronizator
Wiem, post pod postem, bardzo proszę moda o cierpliwość i dziękuję ❤
1 z powodów napisania tego, poza pochwaleniem się, był bardzo silny głód.
Znam osobę, która brała kode iv i sobie chwaliła. Tutaj większość woli wybiera im, ale jutro będę miala spełniony ćpuński sen - wenflon w domu na noc. Mam sporą ilość clona, którego również nie polecają iv, a skoro mam taką możliwość to COŚ chce przyjebać
Nie mam możliwości (hm, być może raczej chęci) organi,owania czegos mocniejszego w ciągu paru godzin, zwłaszcza że tego wcześniej nie robiłam.
Ktoś, coś?
scalono - detronizator
3 post pod rząd, proszę nie zabijaj, nie wiem jak je łączyć.
Ktoś jeszcze ma gastro po klonie?
Godzinę temu przyjęłam p.o. 20 mg i zrobiłam się nagle strasznie głodna. I to na coś konkretnego, ale nie wiem co...
Plus, łączył kros duże dawki klona z pregabaliną?
Ktoś jeszcze ma gastro po klonie?
Godzinę temu przyjęłam p.o. 20 mg i zrobiłam się nagle strasznie głodna. I to na coś konkretnego, ale nie wiem co...
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.