Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 633 / 154 / 0
31 sierpnia 2023patriko88 pisze:
Czy mozna zarzucić przeterminowany o pół roku klon? Czy stracił działanie?
Jeśli był przechowywany tak, jak sugeruje ulotka, to nie powinien stracić nic ze swego działania.
  • 3234 / 549 / 0
30 marca 2022aurora20 pisze:
Mi klonazepam pomógł wyjść mocno na prostą zawodowo. Miałem sporo wyzwań, ostatnimi dniami, ciężkie i męczące spotkania uwieńczone sukcesami. Jak nie mieszam z klonem innych rzeczy to tak po mnie nie widać, nawet jak z pregabą.
A mix ten działał na mnie wyjątkowo "kokainizująco" i pomogło mi to uzyskać rezulataty, które niedawno wydawały się nieosiągalne.
(...)
czas zejść z klona bo stoje na 4mg
(...)
Obecnie planuję urlop tam gdzie ciepło, aby dojść do siebie po tej lekomanii i odpocząć, co mi się należy.

Wkrótce zamierzam do lekarza się udać aby odstawić pregabalinę. (...)
Witaj w przyszłości. I jak tam planowana odstawka po 1,5 roku od tego posta? :d
Tak sobie czytam i pomyślałem że ja podobnie mówiłem jak sobie zorganizowalem dłuższy ciąg "leczniczy" i brałem benzo jednocześnie nie dając po sobie zauważyć. Super aktywność i organizacja. Dzisiaj po odstawieniu zostało tylko zamglone wspomnienie za dobrymi czasami a codzienność mimo jakiejś wyraźnej poprawy w odczuwaniu emocji wcale nie jest tym godstanem jaki nauczyłem się wyobrażać w ciągu gdy planowałem odstawienie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1905 / 307 / 0
@pomasujplecki od czasu napisania tego posta/ od okolic jego napisania nie miałem styczności z klonem. Kilka razy (raz na parę mies) biorę alprę i robię paczkę w miesiąc/1.5 miesiąca święty też nie jestem ale wjebany tym bardziej. 1-2mg to już upierdolenie.
Nie każdy się wpierdala w bzd jak głupi ziomeczku.
Nadrabiam medyczną marihuaną ale dużo wapuję ponad zdarza się 30g/mies. Mój drug od choice.
Przyszłość jest dla mnie lepsza. Więcej zioła mniej leków ostawiam także w 100% alkohol
Aha rzuciłem też ssri bo nie pomagają. Także sprawy idą w dobrym kierunku powolutku do przodu.
Pregabalinę w którą byłem wjebany biorę 150/d czasem wcale.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1504 / 239 / 0
Za chuj nie rozumiem tego leku, jak lata jadłem normalne dawki alprazolamu to wciąż czytałem że klon to w ogóle inna liga, niebo a ziemia. W końcu dopadlem to gówno i totalny zawód, 2 mg nie robi tak dobrze jak 1 mg alpry, mogę wziąć po libacji 4 i wcale mnie nie usypia, budzę się wcześnie rano, co najwyżej trochę miękki ibez kaca. Ale niepokój rano i tak odczuwam. Bez kitu, zawsze klon kojarzył mi się z najlepszym co może być z benzo a tu normalna dawka alprazolamu lepiej mi robi. Wtf?!
  • 3234 / 549 / 0
Alpra mocniejsza anksjolitycznie i dlatego tak się wydaje. Gdybyś porównał zwiotczenie mieśni to po klonie byłbyś bardziej upierdolony ale mając wprawę w alprze nie da się tego w pełni poczuć psychologicznie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 51 / 7 / 0
1 z powodów, przez które uwielbiam benzo, zwłaszcza clona to działanie miorelaksacyjne. Na spastyczność, oh Merlinie, działa naprawdę cudownie. Rozluźnienie mięśni, nawet tych, które nie bolały jakoś szczególnie... no coś pięknego.

Odpowie mi ktoś na posta z poprzedniej strony? 😅
  • 927 / 289 / 5
01 września 2023migdałowa pisze:
Mam pytanie, bo najwyraźniej jestem ewenementem.
Miałam kilka miesięcy 0, zupełnie nic. Potem 2 tyg bupra. Bbenzo, w ostatnie 3 tygodnie trochę Cloranxenu, Zolpidemu. (Działanie odczuwalne).

Od poniedziałku do środy 120 mg bromazepamu, w ciągu DOBY 40 MG CLONA I właściwie to prawie nic. Podanie p.o.
Wcześniej 2 mg mnie usypiały, po 4 byłam naćpana.
Co się dzieje?

DLACZEGO???
Szczerze wątpią aby tak było, 40mg to dla kogoś z wyjebaną tolerką w kosmos jest dawką powodującą amnezję i sen. W teorii jest możliwie że przyjmowałaś jakieś turbo mocne induktory cyp3a4, brałaś leki prokinetyczne i po drodze osiem razy wymiotowałaś ale jak na moje musiał ci się zgubić blister w clonowym roztargnieniu, nie wiedzę innej możliwości.
Btw karyzoprodol by ci się bardzo spodobał, a jest łatwo dostępny.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 51 / 7 / 0
No właśnie wiem i dlatego jestem szczerze wystraszona.

Prowadzę ćpunski dzienniczek, dokładnie ilość i godzina podania zawsze jest, żeby nie gubić leków i mieć iluzję kontroli.🙄

Przez dzień clonowy sporo czasu spedzilam pisząc i rozmawiając, stąd wiem że byłam przytomna i w logicznym kontakcie.

Widziałam się dzień później z psychiatrą, bez większych problemów wstałam i normalnie funkcjonowałam. Uznał, że mój mozg to chimera, a GABA jest jajecznicą.
Spoko. Dziękuję?

Dalej nie wiem, czemu takie dawki

(rozłożone na dobę, 6+4+ 5 + 5 + 10 czyli na raz max 20 mg) (zaraz 2 mg x 10 tabletek to 20 mg, tak, zgadza się. Ciężka matematyka 🤣)

Na nie zadziałały bardzo mocno, czułam że jestem pod wpływem, ale nie na tyle, żeby było widać.

Dzisiaj mnie ładnie zrobiło 6 mg clona i 30 mg bromazepamu.
Wtf?

Większość leków miorelaksacyjnych dostaje od neurologa, który wie, że jestem F19 więc raczej nie dostanę nic dobrego, a już zwłaszcza niedostępnego w Polsce. Ale bardzo dziękuję za pomysł i odpowiedź! 😊

scalono - detronizator

Wiem, post pod postem, bardzo proszę moda o cierpliwość i dziękuję ❤
Spoiler:
Wiem, że nie pisze się posta pod własnym postem, ale nie wiem jak je scalić, więc proszę o to moda. Dziękuję ❤

1 z powodów napisania tego, poza pochwaleniem się, był bardzo silny głód.
Znam osobę, która brała kode iv i sobie chwaliła. Tutaj większość woli wybiera im, ale jutro będę miala spełniony ćpuński sen - wenflon w domu na noc. Mam sporą ilość clona, którego również nie polecają iv, a skoro mam taką możliwość to COŚ chce przyjebać 🤷‍♀️ aha, mam tez możliwość podłączenia kroplówki- od Oprilyte po 100 ml soli - przyda się do czegoś?
Nie mam możliwości (hm, być może raczej chęci) organi,owania czegos mocniejszego w ciągu paru godzin, zwłaszcza że tego wcześniej nie robiłam.

Ktoś, coś?

scalono - detronizator

3 post pod rząd, proszę nie zabijaj, nie wiem jak je łączyć.

Ktoś jeszcze ma gastro po klonie?
Godzinę temu przyjęłam p.o. 20 mg i zrobiłam się nagle strasznie głodna. I to na coś konkretnego, ale nie wiem co...

Plus, łączył kros duże dawki klona z pregabaliną?
Ostatnio zmieniony 04 września 2023 przez migdałowa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 927 / 289 / 5
@migdałowa clon rozpuszcza się w spirytusie, ale jak sama wiesz, opcja z clonem podpoliczkowo jest wystarczająco dobra.
Ktoś jeszcze ma gastro po klonie?
Godzinę temu przyjęłam p.o. 20 mg i zrobiłam się nagle strasznie głodna. I to na coś konkretnego, ale nie wiem co...
tak, ja w tej chwili. najlepsze są proste węglowodany, chleb z tostera, ciepłe bułki z mikrofali etc.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 781 / 45 / 0
Ja miałem przerwę od klona 13 dni, wcześniej koło 100~mg alpry poszło i na dziś 2mg klona robi zadowalająco.
Zablokowany
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...