Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 839 / 69 / 0
Dostałam za darmo takie cudo:

[ external image ]
[ external image ]

Podejrzewam, że to keton; ogólnie w smaku jest straasznie słone, aż wyżera język :-(
Kryształki mają średnicę 2-4mm, jakieś pomysły co to może być?

(pytanie zadałam również w dziale ketony, bo dostałam to od kogoś, kto raczej w tym siedzi, ale zero informacji co to za substancja)
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 742 / 12 / 0
  • 64 / 1 / 0
[ external image ]
działanie w stylu mefki ale strasznie mnie wszystko wkórwia wdupiam nosem ale słabe, zastanawiam się czy można jarać ;P ogólnie bardzo biały kolor z takimi odblaskującymi cząsteczkami mega twarda kość jak z cementu ale jak się rozkruszy kawałek to się mieli na miazgę jak coś tam (nie wiedziałem do czego porównać XD)
  • 506 / 12 / 0
3-MMC? wdupiaj dojapnie
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 64 / 1 / 0
duckduckgo pokazuje jakies inne obrazki przy 3mmc ale rzeczywiscie jakos lepiej jest oralnie
  • 506 / 12 / 0
Wiele jest sortów 3-MMC a to co na zdjęciu jest bardzo podobne do jednego z nich. Co synteza to kryształy mogą wyglądać inaczej. Jeśli jednak coś "działa w stylu mefki" to raczej to 3-MMC.

No chyba, że były też podobne kryształy pentedronu ale tu działanie jednak zgoła inne.
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 64 / 1 / 0
to raczej słabe to gówno nie da się zwiększyć moc pierdolnięcia albo w jakich ilościach to się zażywa przy słabej tolerce (kuracja pvp)
  • 71 / 1 / 0
co to może być: w taki białym krysztale typu 3-MMC, działa palone i faza trwa 30 minut, euforia, gadatliwość z nutą empatii, dodam, że jest na to dostęp w stolicy naszych sąsiadów o diabelskiej mowie za 150 euro 5g?
  • 158 / 2 / 0
krak?
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 1 / / 0
co to za tabletki okragle pomaranczowe wygladaja jak kapelusz przezroczystego grzyba nie sa powlekane tylko cienkie da sie je lepic i zginac jak plastelina pakowane w listku tak jak by lek z apteki
[ external image ]
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.