Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 66 / / 0
Mordki jaki miks najbardziej trawopodobny na haka i maczane dla sredniakow.
Maczana moc srednia a hak srednio-mocny.
Dostepne kana;
AB-PINACA
AB-FUBINACA
BB-22
5F-PB-22
AKB-48
5F-AKB-48
UR-144
THJ-018
  • 142 / 1 / 0
Maczana: THJ-018 + BB-22.
hash: 5F-AKB-48 (5F-PB-22) + BB-22.
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 218 / 2 / 0
Williamsik pisze:
Mordki jaki miks najbardziej trawopodobny na haka i maczane dla sredniakow.
Maczana moc srednia a hak srednio-mocny.
Dostepne kana;
AB-PINACA
AB-FUBINACA
BB-22
5F-PB-22
AKB-48
5F-AKB-48
UR-144
THJ-018
Siemka Williamsik :) Znam Cię a Ty mnie nie :P (PW jeśli cię intryguje moja wiedza ;)).

Mam zrobione i sprawdzone, obczaj. Tylko to jest stężenie na 30g podkładu. Mam bardzo niską tolerkę:
0,25g - AB-PINACA
1g - THJ-018
0,5g - BB22
0,5 - STS-135

Zamiast STS-135 można próbować dawać innego fluorowca jak kto lubi. Naprawdę taki zajebisty lajcik, nie zajebanie się jak szmata. Można popalać, popalać i jest fajnie :) A do tego ogarnięcie na przyzwoitym poziomie. Nawiasem mówiąc - polecam niskie dawkowanie kanna. Przy dawkach minimalnych, na granicy odczuwalności - najlepszy antydepresant na świecie :)
  • 477 / 18 / 0
Czy istnieje jakaś inna metoda nasączania fake# niż ta, że zwyczajnie rozgrzać podkład, posypać prochem i dobrze zagnieść? Wiem o mikrofali, ale w sumie różnica jest niewielka.
Chodzi mi o to czy jest taka możliwość, że przy jednorazowym robieniu np. 10gr fake# - oczywiście wszystko solidnie zagniecione - może się potem okazać, że podkład będzie nierówno nasączony? A co za tym idzie po jednej grudce będzie mega faza, a po urwanej z drugiej strony słabo kopnie? Rozumiecie o co mi chodzi, czy ta najprostsza metoda jest skuteczna, jeżeli chodzi o równomierność?
Przy roślinnym podkładzie nie ma takiego problemu, a nad tym główkuje od jakiegoś czasu.
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 142 / 1 / 0
Osobiście innej metody nie znam. Podgrzanie i solidne zagniecenie jak napisałeś jest jak najbardziej wystarczające. Przy większych ilościach może być taki problem, dlatego stosuje się mikrofale aby materiał zrobił się bardziej plastyczny i składniki było łatwiej połączyć. Nie ma co kombinować przy 10g, wszystko to jednak kwestia wyrobienia czyli poświęcenia czasu.
  • 2 / / 0
Siema jak zrobic baze do fake hashu na tytoniu? z gory dzieki za odpwoeidz
  • 142 / 1 / 0
Z samego tytoniu (i czy w ogóle z tytoniu) wątpię :nuts: Macznkę sobie możesz zrobić na tytoniu.
  • 2 / / 0
no to nie wiem z czego jak nie z tytoniu. kazdy fh daje teraz jakims plastiiem albo tytoniem. tak wiec pytam jak zrobic ta baze. bo chce wiedziec co pale
  • 93 / / 0
Pamiętam czytałem że ktoś testował te olejki eteryczne konopne , ale nie mogę znaleźć.
Co sądzicie o nich ? Warto?
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
  • 382 / 7 / 0
universo pisze:
Czego? Że poprawi stan skóry? To nie było kupione z myślą o zapachu. Ot małe info, że jeśli ktoś szuka zapachu to nie tędy droga :)
W takim razie którędy droga? Jakbym miał np. podkład z Konopi Siewnej, to co zrobić, żeby wzmocnić jej zapach? Macie jakieś pomysły sprawdzone?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.