Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Maczana moc srednia a hak srednio-mocny.
Dostepne kana;
AB-PINACA
AB-FUBINACA
BB-22
5F-PB-22
AKB-48
5F-AKB-48
UR-144
THJ-018
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
Williamsik pisze:Mordki jaki miks najbardziej trawopodobny na haka i maczane dla sredniakow.
Maczana moc srednia a hak srednio-mocny.
Dostepne kana;
AB-PINACA
AB-FUBINACA
BB-22
5F-PB-22
AKB-48
5F-AKB-48
UR-144
THJ-018
Mam zrobione i sprawdzone, obczaj. Tylko to jest stężenie na 30g podkładu. Mam bardzo niską tolerkę:
0,25g - AB-PINACA
1g - THJ-018
0,5g - BB22
0,5 - STS-135
Zamiast STS-135 można próbować dawać innego fluorowca jak kto lubi. Naprawdę taki zajebisty lajcik, nie zajebanie się jak szmata. Można popalać, popalać i jest fajnie :) A do tego ogarnięcie na przyzwoitym poziomie. Nawiasem mówiąc - polecam niskie dawkowanie kanna. Przy dawkach minimalnych, na granicy odczuwalności - najlepszy antydepresant na świecie :)
Chodzi mi o to czy jest taka możliwość, że przy jednorazowym robieniu np. 10gr fake# - oczywiście wszystko solidnie zagniecione - może się potem okazać, że podkład będzie nierówno nasączony? A co za tym idzie po jednej grudce będzie mega faza, a po urwanej z drugiej strony słabo kopnie? Rozumiecie o co mi chodzi, czy ta najprostsza metoda jest skuteczna, jeżeli chodzi o równomierność?
Przy roślinnym podkładzie nie ma takiego problemu, a nad tym główkuje od jakiegoś czasu.
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Co sądzicie o nich ? Warto?
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
universo pisze:Czego? Że poprawi stan skóry? To nie było kupione z myślą o zapachu. Ot małe info, że jeśli ktoś szuka zapachu to nie tędy droga :)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.