Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
concerta ale nie.On nie ma adhd tylko leczyli go z nerwicy natręctw i z czegos tam jeszcze.Jakis psychiatra mu to przepisał i kumpel mowil ze faza jak na fecie kiedy troche zwiekszył dawke ]
Psychiatryczne leki zazwyczaj uspokajają, zamulają lub poprawiają nastrój.
Jedyny lek który działał pobudzająco z tych co brałem to był Sulpiryd.
Ale do amfetaminy to mu jeszcze daleko
Ja bym obstawiał że to jakiś lek pobudzający, być może działający na odpowiednie receptory w mózgu.
U nas łatwo kupić Adipex (fentermina) jest znacznie silniejszy od efedryny, ale wyraźnie słabszy od fety :)
Niech sobie przypomni nazwę tego leku, też chętnie się dowiem co to takiego ;-)
U nas łatwo kupić Adipex (fentermina) jest znacznie silniejszy od efedryny, ale wyraźnie słabszy od fety :)
LeonardoDaVinci pisze: na recepte?
Poza tym patrz tutaj: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=128
pod tym numerem gg znalazlem jedno z tanszych zrodeł adipexu.Chyba 65zl za paczke tego gowna czy jakos tak.Trzymam se w razie gdyby mi sie zachciało kupic :P
Po paru dniach zażywania występuje kołatanie serca... Może dużo rzeczy porozpierdalać w organiźmie...
No i po tym ma się dosyć silny brak łaknienia co w moim przypadku będzie zgubne patrząc na moją mase xD
Lepiej mi powiedz jak spowolnic przemiane materii xD
hehehe ;)
nie polecam nikomu
w dawkach 0,5-3mg wyostrza zmysly :) odbior wrazen wzrokowych, sluchowych i dotykowych
jest to substancja bardzo ciezko dostepna w polsce, a w dodatku bardzo droga, taniej byloby sprzedawac czysta amfetamine niz mieszac ja ze strychnina, to sie po prostu nie oplaca :) co innego LSD+strychnina
jesli produkujesz, masz, bierzesz, zolta amfetamine, to nie masz sie czym cieszyc, bo albo jestes leniwym idiota ktoremu sie nie chce oczyscic towaru i trujesz dzieki temu ludzi, albo dales sie nabic w przyslowiowa butelke i mniej lub bardziej swiadomie dales sobie wciasnac zanieczyszczony towar ktory w normalnym cywiliwowanym i uswiadomionym spoleczenstwie nie zostalby opchniety nawet za grosze :D
kiedys podobno amfetamine barwiono na różowo co oznaczało ze jest czystosci farmaceutycznej, ale chyba tego zaniechano
A zoltawe zabarwienie fety powstaje gdy do jej krystalizacji z mieszaniny poreakcyjnej uzyje sie eteru(to sie tyczy wielu zwiazkow).
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.