Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 449 / 101 / 0
Fajnie byłoby, gdyby uzależnienie - nieważne jakie nie zaburzało proporcji w życiu. Niestety tak nie jest.

Tylko ludziom z bardzo silną wolą się to udaje.
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 1195 / 223 / 32
Chciałbyś zjeść ciastko i mieć ciastko %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 1959 / 204 / 0
Temat założyłem w lutym, obecnie mamy sierpień. Czasem w życiu przez nawet krótszy okres czasu może się więcej zdarzyć niż w moim przypadku. A trochę się wydarzyło. Moje podejście do życia w jakimś stopniu się zmieniło, albo przynajmniej siebie nie oszukuję. Zdziwiło mnie trochę że ten temat został trochę że tak powiem odkopany po czasie. Myślę, że obecnie szkoda i Waszego i mojego czasu na dalszą dyskusję na temat, który w lutym i w marcu spędzał mi sen z powiek.

Ćpałem, ćpam i ćpać będę. Nie jestem już w żadnej poważnej relacji, nie mam wobec nikogo poważniejszych zobowiązań. Nie szukam już porad, których szukałem jak ten temat zakładałem, nie widzę też sensu by samego siebie oszukiwać.

Dziękuję za zainteresowanie tematem, trzymajcie się ćpaki ;)

Z szacunku do Waszego i mojego czasu i pewnej nieaktualności tematu - zamykam go {Demis}
Take DXM and Be Happy
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.