4 cmc- zapomniałem to był pierwszy i ostatni raz jak wyjebywałem ostatek do kibla choć mi nawet szkoda było kanalizacji narażać na to gówno.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
2. Synt. canna
3. 3 mmc - głównie za wysokie prawdopodobieństwo wjebania się w jakiś konkretny ciąg, a nie za działanie.
2. Betaketony <-- TO WAS ZNISZCZY WSZYSTKICH JUŻ LEPIEJ ĆPAĆ OPIO :P (Moje wypowiedzi to żarty)
3. etylofenidat z promocji za 28 zł o ilee w ogóle to coś zawierało etylofenidat bo paliło żołądek i wywoływało zjazdy lepiej jak pentadron z metkatem razem wzięte.
2. syntetyczne kanna (teraz mam schizofrenię od palenia tego gówna)
3. majka
ogólnie wszystkie RC są dupowate i wszystko podawane IV jest dupowate
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.