Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Php bardziej ryje śluzówkę, trochę gwałtowniejsze wejście ale jeżeli chodzi o działanie to różnice niewielkie.
PVP przerobiłem o wiele więcej (sporo ponad 100g ogółem) natomiast PHP tylko 5 g. ale mając wybór zdecydowanie wybieram PVP.
Sort PHP, który miałem mocno jechał octem. Kupowany u bardzo dobrego sprzedawcy, u którego dość trudno było założyć konto (obecnie ma przerwę). Ten obrzydliwy zapach czułem wszędzie, ciało (niezależnie od tego, że kąpałem się kilka razy dziennie), ubrania, a najgorzej, że miałem uczucie ciągłego posmaku tego chujostwa na zębach.
Być może to kwesta sortu ale jak dla mnie PHP daje bardzo podobne doznania co PVP przy większych efektach ubocznych. Obie substancje mają w mojej ocenie podobny potencjał występowania psychoz - przestrzegając kilku zasad, o których pisałem wcześniej w temacie o PVP, można długo ich używać i unikać ostrych paranoi czy innych zaburzeń psychicznych.
Obie substancje aplikowane poprzez sniff. Widząc co się porobiło z niektórymi poukładanymi i stabilnymi emocjonalnie ludźmi(takie w każdym razie sprawiali wrażenie) odpuściłem waporyzację .
Poza tym wiekszosc woli pvp co braili i php.
Analoganalogu pisze:Znacznie lepszą,mocniejszą od PvP. Wapo niszczy system,paranoje też
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.