Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
bo jeszcze znalazlem min.PV-7/PV-9/PV-4(4-MPHP)
Fuzja - 909
quote="shott"]daje to rade ? porownujac do pvp ,
bo jeszcze znalazlem min.PV-7/PV-9/PV-4(4-MPHP)[/quote]
dobra juz wiem pv4 bije na leb reszte , mozna usunac jak zasmieca .
a PV-9 to a-POP którego sam jestem bardzo ciekawy na blulajcie czy tam chemsrusie można znaleźć info ze to takie fchuj lajtowe MDPV
Modyfikowany Bigos pisze:No nie powiedizalbym... PV-7 to a-php ktore wg 885 biło na glowe alfe
a PV-9 to a-POP którego sam jestem bardzo ciekawy na blulajcie czy tam chemsrusie można znaleźć info ze to takie fchuj lajtowe MDPV
dobry koneser jestes widze,
to polacasz pv 7 ?
Diabeuu666
Pozdro ;)
do vapo a-pvt lepsze IMO
do sniffu 5-DBFPV
ale takie coś do wszystkiego dobre ale w niczym najlepsze pv8 się nadaje :D
wiadomo dużo też zależy od sortów
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.