Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 987 / 8 / 0
Zdecydowanie jestem za AM-ką, której wcześniej nigdy bym nie sprawdził czytając opinIe o niej. BB I PB to dla mnie słabizny. Fajnie działają, ale nie mogę się nimi przekarać. Mówię tu o sorcie z promocji z wiadomego źródła. Od najlepszego vendora działają zupełnie inaczej. Wtedy już mogę się pokarać zacnie :) Dziwne...
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 2 / 0
Tez mi coś przy tym kanna brakuje . Maczanka 1/20 z promocyjnego sortu dosyć mocna parę maszków i wystarcza. Początkowo 20/30 min przyjemnego , mocnego upalenia są rozkminki , gęba sama się śmieje z wszystkiego , bardzo pozytywnie . Później 2h zejścia ,takiej zwieszki ani trzeźwy ani upalony nie jestem tylko czuję się ociążały i trudno do czegoś się zabrać . Półki gb-a mam to nawet mi ten after po BB-22 nie przeszkadza nawet dobrze się komponuje i przyjemnie rozleniwia ale solo nie wystarcza i trzeba dopalać co 30 min .
  • 203 / 6 / 0
A ja się dziwię, jak można mówić, że PB kara bardziej od tego, przecież to jest popierdol w krysztale, a Pb mnie giglało tylko.
  • 1444 / 76 / 0
Jak włożę samarę z bb do zamrażalnika to wystarczy, żeby nie zdegradowała przez 2 tygodnie, czy musi być roztwór?
Proszę o szybką odpowiedź :).
  • 149 / / 0
Jeśli już to szybciej zdegraduje w roztworze niż w prochu.
  • 1522 / 73 / 0
Nawet jak nie włożysz do zamrażalnika, to wątpię by coś się z tym stało, różne kanna walały mi się po biurku, często w niedomkniętych samarach gdy kara nadeszła niespodziewanie, karały nadal jak trzeba.
tekst powyżej =/= prawda
  • 199 / 2 / 0
No ba , kanna bardzo trwałe są . Mnie okruszki am wygrzebane po pół roku z dna szuflady robiły należycie , myślę że z BB tak samo .
  • 425 / 3 / 0
Mi bb leżało w worku strunowym, w chłodnym, ale dość wilgotnym miejscu trochę ponad miesiąc, nic się nie stało.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 2714 / 514 / 0
Czy proporcja 1:30 dla osób ze średnią tolerką będzie ok?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 992 / 17 / 0
Ja na swoją tolerke użyłem 28 gram i jak najbardziej daje rade.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.